Open Positions

For reasons of confidentiallity, not all our assignments are listed on our website.
 

CFO

CFO

For our client, an  international tech-enabled specialized supply chain services provider, we are looking for a strong, well-rounded CFO who can work closely with the CEO, the rest of the management team and the shareholders to drive growth.

Midden Nederland Marktconform salaris 25 june 2024
View vacancy
Senior Business Controller

Senior Business Controller

Voor onze opdrachtgever, een organisatie in de retail,  zijn we op zoek naar een Senior Business Controller. De organisatie is groeiende en jij maakt deel uit van een nieuw team. Dat betekent dat er veel ruimte is voor jouw visie en ideeën en je meebouwt aan de verdere groei.

Groot Amsterdam 95.000 24 june 2024
View vacancy
Manager Finance

Manager Finance

Voor ROM InWest, de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor de regio Noord-Holland, zoeken wij een Manager Finance. ROM InWest ondersteunt vanuit Haarlem startups, scale-ups en mkb-bedrijven die met hun innovaties willen bijdragen aan de voedseltransitie, energietransitie, digitalisering, circulaire economie en zo samenwerken aan een robuuste, duurzame en sociale Noord-Hollandse economie.

Haarlem 110.000 19 june 2024
View vacancy
IT Directeur

IT Directeur

Voor een snelgroeiende Nederlandse consultancy-, interim- en projectorganisatie zoeken wij een stevige allround  IT directeur die leiding geeft aan een team en verantwoordelijk is voor het vormgeven en uitvoeren van de IT strategie.

Midden Nederland 150.000 + variabel 18 june 2024
View vacancy
Manager Risk & Compliance

Manager Risk & Compliance

Voor één van de grootste verzekeraars van Nederland zoeken wij een stevige en slagvaardige Manager Risk & Compliance die verantwoordelijk is voor de borging van de risk- en compliance functies binnen de organisatie.

Zuidelijke Randstad Marktconform salaris + uitstekende arbeidsvoorwaarden 29 april 2024
View vacancy
(Associate) Partner

(Associate) Partner

Als Partner bij Bridgewell ben je volledig autonoom verantwoordelijk voor jouw eigen dienstverlening binnen jouw eigen specialisaties. Niet beperkt door geografische grenzen, taal of markt. Relaties en jouw specifieke marktkennis staan centraal in jouw dienstverlening.

Amsterdam Uitstekende voorwaarden 07 februari 2024
View vacancy
Researcher (student)

Researcher (student)

Bridgewell staat al jaar en dag bekend als een van de meest gespecialiseerde en successvolle executive search bureau’s in Nederland. Wij zijn op zoek naar Researchers die ons team komen versterken!

 

Wij zien in deze functie de ideale kans voor studenten of net startende op de arbeidsmarkt om zich te ontwikkelen!

Amsterdam 15,- euro p/u + bonus + flexibiliteit 31 januari 2024
View vacancy
Senior Business Controller

Senior Business Controller

For a global investment organisation, we are looking for someone with a strong affiliation with accounting and analysis who will take on the role of Senior Business Controller.

Midden Nederland 90.000 27 may 2024
View vacancy
CFO

CFO

For our client, a wholly owned portfolio company of a globally operating private equity company, we are looking for a strong, well-rounded CFO working closely with the CEO and the rest of the senior management team to help build and develop a high drive growth business.

Randstad Competitive salary + bonus + participation 02 april 2024
View vacancy
Finance Director

Finance Director

Voor een internationale e-commerce organisatie zoeken we een stevige en strategische Finance Director.

Randstad 150.000 + bonus + auto 13 march 2024
View vacancy
CFO

CFO

Voor een snelgroeiende organisatie in handen van een zeer gerespecteerd Private Equity huis zoeken wij een solide en sterke CFO.

Randstad 150.000 - 200.000 + participatie 08 march 2024
View vacancy
CFO

CFO

Voor een dynamische FMCG organisatie zoeken wij een energieke CFO, een denker, doener en bouwer die zelfstandig initiatief neemt, zaken signaleert en oppakt en regelmatig zelf ook de mouwen opstroopt. Klein hecht team op hoog niveau.

Midden Nederland 125.000 - 150.000 + discretionaire bonus 29 februari 2024
View vacancy
Productie Directeur

Productie Directeur

Voor onze gerenommeerde klant, een vooraanstaande nichespeler met een innovatief machinepark voor tailor-made grafische producten, zoeken wij een gedreven en ervaren Productie Directeur.

Noord Holland 100.000 + auto 07 februari 2024
View vacancy
CFO

CFO

Voor een duurzaamheidsgerichte organisatie zoeken wij een ervaren en gedegen CFO met een sterke financiële achtergrond. In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse wereldwijde entiteiten. Als verandermanager binnen jouw vakgebied fungeer jij als het centrale aanspreekpunt voor je team.

Midden Nederland 130.000 + bonus + auto 31 januari 2024
View vacancy
CFOO

CFOO

Voor dit nieuwe portfolio bedrijf van een gerenommeerd Nederlands PE huis zijn wij op zoek naar een Chief Financial & Operations Officer.

Randstad Goed salaris, bonus + participatie 22 januari 2024
View vacancy
1 2 3
+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn