Open Positions

For reasons of confidentiallity, not all our assignments are listed on our website.
 

Manager Risk & Compliance

Manager Risk & Compliance

Voor één van de grootste verzekeraars van Nederland zoeken wij een stevige en slagvaardige Manager Risk & Compliance die verantwoordelijk is voor de borging van de risk- en compliance functies binnen de organisatie.

Zuidelijke Randstad Marktconform salaris + uitstekende arbeidsvoorwaarden 29 april 2024
View vacancy
CFO

CFO

For our client, a wholly owned portfolio company of a globally operating private equity company, we are looking for a strong, well-rounded CFO working closely with the CEO and the rest of the senior management team to help build and develop a high drive growth business.

Randstad Competitive salary + bonus + participation 02 april 2024
View vacancy
Finance Director

Finance Director

Voor een internationale e-commerce organisatie zoeken we een stevige en strategische Finance Director.

Randstad 150.000 + bonus + auto 13 march 2024
View vacancy
CFO

CFO

Voor een snelgroeiende organisatie in handen van een zeer gerespecteerd Private Equity huis zoeken wij een solide en sterke CFO.

Randstad 150.000 - 200.000 + participatie 08 march 2024
View vacancy
CFO

CFO

Voor een dynamische FMCG organisatie zoeken wij een energieke CFO, een denker, doener en bouwer die zelfstandig initiatief neemt, zaken signaleert en oppakt en regelmatig zelf ook de mouwen opstroopt. Klein hecht team op hoog niveau.

Midden Nederland 125.000 - 150.000 + discretionaire bonus 29 februari 2024
View vacancy
(Associate) Partner

(Associate) Partner

Als Partner bij Bridgewell ben je volledig autonoom verantwoordelijk voor jouw eigen dienstverlening binnen jouw eigen specialisaties. Niet beperkt door geografische grenzen, taal of markt. Relaties en jouw specifieke marktkennis staan centraal in jouw dienstverlening.

Amsterdam Uitstekende voorwaarden 07 februari 2024
View vacancy
Business Controller Commercie

Business Controller Commercie

Voor een van de grootste dienstverleners in Nederland die scholen en docenten adviseert over het leerproces en de inrichting van de leeromgeving zoeken wij een energieke en betrokken Business Controller Commercie.

Overijssel 90.000 + bonus 07 februari 2024
View vacancy
CFO

CFO

Voor een duurzaamheidsgerichte organisatie zoeken wij een ervaren en gedegen CFO met een sterke financiële achtergrond. In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse wereldwijde entiteiten. Als verandermanager binnen jouw vakgebied fungeer jij als het centrale aanspreekpunt voor je team.

Midden Nederland 130.000 + bonus + auto 31 januari 2024
View vacancy
Researcher (student)

Researcher (student)

Bridgewell staat al jaar en dag bekend als een van de meest gespecialiseerde en successvolle executive search bureau’s in Nederland. Wij zijn op zoek naar Researchers die ons team komen versterken!

 

Wij zien in deze functie de ideale kans voor studenten of net startende op de arbeidsmarkt om zich te ontwikkelen!

Amsterdam 15,- euro p/u + bonus + flexibiliteit 31 januari 2024
View vacancy
Manager Accounting & Control

Manager Accounting & Control

Wij zijn op zoek naar een ervaren Manager Accounting & Control met een gezonde dosis lef om de afdeling Finance te versterken bij een gerenommeerde organisatie in een maatschappelijk relevante omgeving.

Zuid Holland 100.000 + goede secundaire voorwaarden 20 december 2023
View vacancy
Finance Director (on hold)

Finance Director (on hold)

In verband met de verdere groei en professionalisering van de organisatie zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Finance Director.  Een brede en uitdagende positie met een belangrijke adviserende rol naar de Directie.

Midden Nederland 100.000 - 110.000 + uitstekende arbeidsvoorwaarden 05 december 2023
View vacancy
Senior Manager Finance Transformation - Insurance

Senior Manager Finance Transformation - Insurance

Als Senior Manager Finance Transformation - Insurance  ga je klanten (verzekeraars, pensioenfondsen en hun uitvoerders) helpen bij hun IT enabled Finance Transformations. Je geeft leiding aan het jonge en ambitieuze Insurance & Pensions team binnen het Finance domein om complexe issues en probleemsituaties bij klanten in de pensioen- en verzekeringssector helpen op te lossen.

Randstad 100.000 - 130.000 +bonus + auto 25 september 2023
View vacancy
Manager Financial Control & Accounting

Manager Financial Control & Accounting

De Manager Financial Control & Accounting  heeft een gezonde dosis lef en gaat leiding geven aan een team waarbij de focus ligt  op het meten, verwerken, controleren en communiceren van financiële informatie binnen de Hogeschool Rotterdam. Een uitdagende en verantwoordelijke functie.

Rotterdam 90.000 21 august 2023
View vacancy
Productie Directeur

Productie Directeur

Voor onze gerenommeerde klant, een vooraanstaande nichespeler met een innovatief machinepark voor tailor-made grafische producten, zoeken wij een gedreven en ervaren Productie Directeur.

Noord Holland 100.000 + auto 07 februari 2024
View vacancy
CFOO

CFOO

Voor dit nieuwe portfolio bedrijf van een gerenommeerd Nederlands PE huis zijn wij op zoek naar een Chief Financial & Operations Officer.

Randstad Goed salaris, bonus + participatie 22 januari 2024
View vacancy
1 2 3
+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn