This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Risk Controller

ReferenceP169745
OrganisationMn Services
LocationDen Haag
Salary / RateMarktconform

Organisation

Mn Services faciliteert aansprekende organisaties op het gebied van pensioenuitvoering, bestuursondersteuning en vermogensbeheer. Haar 920 medewerkers verzorgen de pensioenadministratie van 1,7 miljoen Nederlanders; de klanten van haar opdrachtgevers. Bovendien beheert Mn Services een vermogen van ruim 60 miljard euro. Steeds meer organisaties kiezen voor haar dienstverlening vanwege haar betrokkenheid, integriteit en focus op innovatie. Mn Services stelt zich op als een partner van haar opdrachtgevers. Die gedachte is niet alleen vertaald naar een integraal dienstenpakket, maar ook naar keuzevrijheid en heldere communicatie. Mn Services is een bedrijf in beweging. Onlangs heeft zij weer een aantal nieuwe opdrachtgevers mogen begroeten. Dat brengt uiteraard enorme uitdagingen met zich mee. Heb jij de drive en ambitie om met Mn Services mee te groeien?

Kiezen voor Mn Services betekent kiezen voor inhoudelijke betrokkenheid, voor de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en voor een dynamische werkomgeving. Prima arbeidsvoorwaarden – inclusief royale opleidingsmogelijkheden, sportfaciliteiten en collega’s met een passie voor onze diensten – zijn een integraal onderdeel van haar aanbod. Omdat zij ondernemerschap stimuleren, heb je prima kansen om je professionele horizon te verbreden. Bovendien streeft zij naar een optimale work/life balance van al haar medewerkers. Mn Services is één van de CRF TOP werkgevers 2009 en 2010 en winnaar van de European Pensions Awards.

 

Assignment

Binnen een financial als Mn Services neemt risicomanagement een prominente plaats in. De afdeling Risk Management zet dan ook vol in op duurzame optimalisatie van haar risicobeheersingstrategie. Als Risk Controller kun je daar een grote bijdrage aan leveren. Je verzamelt en analyseert data voor day-to-day risicometingen en/of mandaat compliance, waarbij je scherp toeziet op de kwaliteit. Aan de hand van de door jou verzamelde en geanalyseerde input stel je heldere standaard risico en mandaatrapportages samen. Bovendien kom je direct in actie bij (dreigende) overschrijding van limieten en mandaten. Maar je wordt ook uitgedaagd om, in samenwerking met Risk Management, Client Management en Investors, risicorapportages voor opdrachtgevers op te stellen. Leuk: je hebt de ruimte om procesoptimalisaties te initiëren en neemt deel aan projecten op het gebied van risk management. Bovendien overleg je regelmatig met IT en Operations, zodat nieuwe standaarden op het gebied van risicorapportages snel en slagvaardig worden doorgevoerd.

Profile

Je bent een kwantitatief en analytisch ijzersterke Risk Controller die complexe procesomgevingen integraal kan overzien. Je hebt een scherp oog voor risico’s, kunt eventuele knelpunten vroegtijdig signaleren en denkt altijd in oplossingen. Bovendien ben je een overtuigende communicator die mensen triggert en ‘meekrijgt’ door op het juiste moment de juiste vragen te stellen, waarbij je enthousiasme, tact en overtuigingskracht combineert. In eerdere functies binnen de financiële sector (bij voorkeur in control, valuation, operations of mandate compliance) heb je hands-on ervaring opgedaan met het opstellen van modellen en het analyseren van complexe datastromen. Wat je verder met je meebrengt:

  • HBO+ werk- en denkniveau (economische, wiskundige of bedrijfskundige oriëntatie)
  • Eén (Junior) tot tien jaar (Senior) relevante werkervaring
  • Actuele kennis van financiële instrumenten en waarderingen
  • Affiniteit met IT is een must, ervaring met Risk Management systemen een groot pre

Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore.

+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn