(Associate) Partner

(Associate) Partner
AmsterdamUitstekende voorwaardenReference: 1205607 februari 2024

Organisation

Bridgewell is een executive search en interim boutique gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van senior executives en professionals vanaf Euro 100.000. We zijn een onafhankelijk marktleider met een bewezen trackrecord van meer dan 850 plaatsingen. De oprichters van Bridgewell waren succesvol in verschillende directie posities bij internationale beursgenoteerde search organisaties voordat ze Bridgewell oprichtten in 2006.

Onze unieke "tried and tested" search methode combineert de meest geavanceerde software en web-technieken met decennia gecombineerde best-practice ervaring in search en interim. Onze Partners besteden hun tijd daar waar ze het meeste toegevoegde waarde kunnen bieden, bij het leggen, onderhouden en uitbouwen van contacten. We streven continu actief uitbreiding van ons netwerk na. We hebben inmiddels meer dan 40.000 kandidaten in beeld gebracht, kennis mee gemaakt en gescreend.
Bridgewell is sinds 2016 ieder jaar door het MT/Sprout uitgeroepen tot de top van executive search bureaus van Nederland in het MT1000-onderzoek. We zijn vooral trots op onze nummer 1 positie in de categorieën Klanttevredenheid en Productinnovatie.

Onze werkomgeving is gebaseerd op resultaatgerichtheid, integriteit, discretie en samenwerking. We zijn hardwerkende ambitieuze professionals, trots op ons succes maar nog meer enthousiast over onze toekomst. De sfeer is ondersteunend, positief en we denken altijd in mogelijkheden. We hebben een ongelooflijk platte structuur die een echte 'één team'-omgeving creëert. Ons cutting-edge digitale platform stelt ons in staat om te gedijen en te slagen in onze professionele en persoonlijke levens. Wij zijn van mening dat onze aanpak, omgeving en infrastructuur samen een ongeëvenaard platform bieden voor getalenteerde Partners om hun potentieel, inkomsten en werkplezier te maximaliseren.

Assignment

Als Partner bij Bridgewell ben je volledig autonoom verantwoordelijk voor jouw eigen dienstverlening binnen jouw eigen specialisaties. Niet beperkt door geografische grenzen, taal of markt. Relaties en jouw specifieke marktkennis staan centraal in jouw dienstverlening.

Wij richten ons op lange termijn vertrouwensrelaties. Integriteit staat hierbij voorop. Repeat business is hierbij voor ons belangrijk. Dit volgt uit uitstekende dienstverlening en een lange termijn werkwijze.

 • Actief verder ontwikkelen eigen netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten;
 • Plannen, coördineren en uitvoeren van opdrachten;
 • Opdrachtgevers adviseren omtrent meest wenselijke en succesvolle search-strategie op maat;
 • Regelmatige client-meetings bij klanten;
 • Bijdrage leveren aan job marketing en arbeidsmarktcommunicatie campagnes;
 • Interviewen, beoordelen en introduceren van kandidaten bij opdrachtgevers;
 • Fungeren als sparringpartner en trusted partner voor opdrachtgevers en kandidaten.

Profile

 • Minimaal 5  jaar werkervaring bij interessante organisatie(s);
 • Werkervaring opgedaan bij een professionele en goede gereputeerde executive search of recruitment organisatie (interim of permanent) is een sterk pre;
 • Integer;
 • Consultative seller and Board Room consultant; overtuigen op basis van kennis en inhoud, geen agressieve verkoop, wel kunnen beïnvloeden en doorzettingsvermogen
 • Relevant en goed onderhouden netwerk;
 • Actie- en resultaatgericht, pro-actief, assertief, energiek en servicegericht;
 • Communicatieve over-achiever in het Nederlands en Engels;
 • Humor, flair en goed time-management.

Contact

If you are interested in this vacancy, we invite you to apply directly via the “Apply” button, stating: the reference number 12056. Unfortunately, we cannot provide any further substantive information about the vacancy in advance as it is extremely confidential.

For general questions or information about our working method, please contact the colleague below.

Mirjam BergOperations Manager

follow us on linkedinReference: 12056
+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn