Vacancies

€125k+ searches we usually fill through our network and direct search. We mostly don't post these. Vacancies are €75k+ and exclusive.

Partner Executive Search (of Interim) Ideale stap na succesvolle carriere binnen W&S

Business Development
Entrepreneurial

Ben je gepassioneerd door het vak, maar wil je graag meer senior posities in je portefeuille, meer zelfstandigheid en vaste langdurige relaties met je klanten en kandidaten? Mogelijk is dit je volgende stap na een aantoonbaar succesvolle carriere te hebben gehad bij een W&S bureau.
 

Amsterdam Published at: 28 november 2019
View vacancy

Manager Assurance & Risk Inspirerende Manager

Non profit
Risk
Business Transformation

Als Manager Assurance & Risk geef je leiding aan de geïntegreerde processen met betrekking tot risicomanagement, audit- en informatie beveiliging. Je bent hierbij hiërarchisch verantwoordelijk voor een team van 16 medewerkers en daarnaast functioneel voor 10 collega's.

 

Midden Nederland Published at: 27 november 2019
View vacancy

Business Controller Sparringpartner in een ambitieus team

Education
Non profit
Business Transformation

Voor de afdeling Business Control zoeken we Business Controllers met 4 tot 8 jaar ervaring op het gebied van Business Control. Je hebt een frisse blik op het Control vak, je kunt goed omgaan met weerstand en vindt het leuk anderen te overtuigen van je ideeën en plannen. 

 

Rotterdam Published at: 26 november 2019
View vacancy

Manager Klant Support Brede management positie bij Klant Support

Insurance
Business Development

De Manager Klant Support is een leider die zichtbaar ruimte en middelen aan de collega's biedt om daadkracht en pro-activiteit te realiseren. Je geeft direct leiding aan drie Teammanagers  en indirect aan een team van 42 fte.
 

Zuid- Nederland Published at: 22 november 2019
View vacancy

Senior Business Controller Ondernemend en in staat de verbinding te maken

Scale up
Global
Strong growth
Entrepreneurial

Als Senior Business Controller ben je financieel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organsiatie. Je maakt de performance inzichtelijk en bent een sparringpartner op directieniveau. 

 

Randstad Published at: 21 november 2019
View vacancy

Concern Controller Sparring partner in een ambitieus team

Education
Non profit

Als Concern Controller draag je inhoudelijk bij aan de financiële processen die leiden tot producten als de (meerjaren)begroting, jaarprognose, jaarrekening, jaarverslag en tussentijdse financiële voortgangsrapportages, zowel op maand- als op kwartaalbasis. Tevens ben je gesprekspartner van o.a. de portefeuillehouder Financiën in het College van Bestuur, directeur AIC, manager Accounting & Control en de Risk Manager over een breed scala aan financiële en niet-financiële onderwerpen.

 

Rotterdam Published at: 20 november 2019
View vacancy

Senior Auditor Brede rol binnen een ambitieuze omgeving

Strong growth
Retail

Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor het professioneel, zorgvuldig en vakbekwaam uitvoeren van audit- en adviesopdrachten. Je voert audits uit bij alle afdelingen, zoals Commercie of Supply chain, gericht op processen en de daarin verankerde beheersmaatregelen. Je wordt organisatie breed ingezet.

 

Regio Utrecht Published at: 20 november 2019
View vacancy

Interim Financials Business Partners

Business Transformation
Entrepreneurial

Ben jij Interim Financial èn Business Partner? Bridgewell is een zelfstandige boutique executive search en interim management organisatie gericht op familiebedrijven, private equity en venture capitalits, groot-MKB, beursgenoteerde multinationals en not-for-profit organisaties.

 

Nederland Published at: 15 november 2019
View vacancy

Procurement Officer Eager, entrepreneurial professional

Bank
Strong growth

In the role of Procurement Officer you will have a lot of responsibility and flexibility to take on projects to further improve our clients entire Procurement department. You will liaise with many senior stake holders both internally, as well as externally.

 

Randstad Published at: 05 november 2019
View vacancy

Manager Financial Accounting Sterke leider met diepgaande kennis

Bank
Stock quoted
Financial Services

Als Manager Financial Accounting heb je samen met je team de missie om een onmisbare partner te zijn voor de business. De afdeling is een voorportaal voor business reporting in staat om analytische waarde toe te kunnen voegen aan de rapportage.

 

Regio Utrecht Published at: 05 november 2019
View vacancy

Client Auditor Teamplayer pur sang

Bank
Risk

Als Client Auditor beoordeel en monitor je de risico’s van een groot aantal verschillende assets voor zowel de bestaande klantenportefeuille, als nieuwe prospects. Je verzamelt informatie en gaat vervolgens aan de slag op locatie.  

 

Regio Utrecht Published at: 10 october 2019
View vacancy

Controller Binnen Private Equity

Private Equity
Strong growth

Onze klant biedt een omgeving met veel vrijheid in het vervullen van deze functie. Er is sprake van korte lijnen waardoor snelle beslissingen mogelijk zijn. Tevens zorgt de beperkte omvang van het bedrijf ervoor dat de controller betrokken is bij zaken die buiten de gebruikelijke scope van een controller liggen.

 

Noord Holland Published at: 30 september 2019
View vacancy

Manager Accounting and Reporting within a fast growing company

Strong growth

The Manager Accounting & Reporting is responsible for providing strategic financial leadership, professionalism and coordination to secure sustainable growth of the Company’s, while playing a key role in further professionalizing all accounting, financial reporting, tax and treasury activities.

 

Schiphol Region Published at: 24 september 2019
View vacancy

Business Controller Within a tech scale up

Scale up
eCommerce
Global
Strong growth

This is a new position within the organisation, so you can have a direct impact. You will be assigned to a business units for which you will be handling all finance matters, working directly with the Management, other team members and your colleagues in finance.

 

Amsterdam area Published at: 10 september 2019
View vacancy

Manager Projects Op zoek naar bewezen Project Manager voor dynamische omgeving

Private Equity
Scale up
Business Transformation

‘Best in class’ Project Management met de focus op effectiviteit, efficiency en kwaliteit van de project methodologie. Sterk leiderschap, in staat om met het team de beste prestatie te leveren.

 

Nederland Published at: 04 september 2019
View vacancy
1 2
+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn