Vacancies

€125k+ searches we usually fill through our network and direct search. We mostly don't post these. Vacancies are €75k+ and exclusive.

Senior Business Controller Uitdagende rol in veranderende omgeving

Business Transformation
Education
Professional Services

Als Senior Business Controller ben je binnen de afdeling Control onder meer verantwoordelijk voor de begroting en rapportages van één of meerder organisatieonderdelen. Als gesprekspartner adviseer je de directeur en het managementteam over een breed scala aan financiële en niet financiële onderwerpen. Je bent dan ook een stevige gesprekspartner en staat sterk in je schoenen. 

Randstad Published at: 23 march 2020
View vacancy

Senior Manager Control In een sterk veranderende omgeving

eCommerce
Production
Supply Chain

Voor deze groeiende organisatie zoeken wij een stevige en ervaren Manager Control die een Control team gaat aansturen en onderdeel uitmaakt van het Management Team.

 

Randstad Published at: 16 march 2020
View vacancy

Director Transaction Services Within a highly professional environment

Financial Services
Private Equity
Professional Services

Their Transaction Services Team works with and advises clients on high profile deals for private equity firms as well as for large Corporates. 

 

Amsterdam Published at: 11 march 2020
View vacancy

Senior Internal Auditor a.i. Met ervaring met programma management

Education
Non profit

In verband met het grote aantal verander programma's bij onze klant zijn wij op zoek naar een stevige Internal Auditor, die ruime ervaring met veranderings programma's en/of portefeuilles heeft.

 

Randstad Published at: 11 march 2020
View vacancy

Manager IT Development a.i. Senior people manager voor FinTech

Financial Services
Fintec

Voor een snel groeiende FinTech organisatie in de omgeving van Amsterdam zijn wij op zoek naar een Senior Interim Manager IT Development.
 

Amsterdam Published at: 04 march 2020
View vacancy

Concern Controller Sparring partner in een ambitieus team

Education
Non profit
Professional Services

Als Concern Controller draag je inhoudelijk bij aan de financiële processen die leiden tot producten als de (meerjaren)begroting, jaarprognose, jaarrekening, jaarverslag en tussentijdse financiële voortgangsrapportages, zowel op maand- als op kwartaalbasis. 

 

Regio Rotterdam Published at: 02 march 2020
View vacancy

Senior Risico Analist Met sterke AO ervaring

Financial Services
Insurance
Risk

Uitdagende positie voor een kandidaat die graag een nieuwe positie in de organisatie gaat opzetten. Zelfstandige rol binnen een jong team en met grote mate van betrokkenheid bij de business. Positie met veel uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden maar ook een goede work-life balance.

 

Midden Nederland Published at: 12 februari 2020
View vacancy

CFO a.i. (Shortlist gepresenteerd) Met M&A ervaring

Private Equity
Production
Trade

Voor deze klant zoeken wij een ervaren CFO. Zowel in staat om heel hands-on te acteren als ook strategisch mee te denken en het gezicht naar buiten te zijn.

 

Noord Nederland Published at: 06 februari 2020
View vacancy

Partner Executive Search (of Interim) Ideale stap na succesvolle carriere binnen W&S

Business Development
Entrepreneurial

Ben je gepassioneerd door het vak, maar wil je graag meer senior posities in je portefeuille, meer zelfstandigheid en vaste langdurige relaties met je klanten en kandidaten? Mogelijk is dit je volgende stap na een aantoonbaar succesvolle carriere te hebben gehad bij een W&S bureau.
 

Amsterdam Published at: 04 februari 2020
View vacancy

Business Analyst Sterke proces manager

Financial Services
Professional Services
Risk

Je werkt op de afdeling Bedrijfsvoering & Control. Samen met jou bestaat deze afdeling uit zeven personen waaronder de teamleider die jouw direct leidinggevende is. In de praktijk zal je nauw samenwerken met een collega die verantwoordelijk is voor de invoering van de gegevens en voor de techniek van de tooling.

Midden Nederland Published at: 03 februari 2020
View vacancy

Manager Finance Verbinder in No Nonsense omgeving

Professional Services
Strong growth

Je bent verantwoordelijk voor de basis van de financiële administratie bij onze klant en draagt zorg voor een juiste, volledige en tijdige administratieve verwerking. Zowel het continueren van de dagelijkse gang van zaken, als het verder professionaliseren van de finance functie behoren tot de verantwoordelijkheid van de Manager Finance. 

 

 

Zuid Holland Published at: 14 januari 2020
View vacancy

Manager Assurance & Risk Organisatie in beweging

Business Transformation
Non profit
Risk

Als Manager Assurance & Risk geef je leiding aan de geïntegreerde processen met betrekking tot risicomanagement, audit- en informatie beveiliging. Je bent hierbij hiërarchisch verantwoordelijk voor een team van 16 medewerkers en daarnaast functioneel voor 10 collega's.

 

Midden Nederland Published at: 13 januari 2020
View vacancy

Interim Financials Business Partners

Business Transformation
Entrepreneurial

Ben jij Interim Financial èn Business Partner? Bridgewell is een zelfstandige boutique executive search en interim management organisatie gericht op familiebedrijven, private equity en venture capitalits, groot-MKB, beursgenoteerde multinationals en not-for-profit organisaties.

 

Nederland Published at: 15 november 2019
View vacancy

Controller Binnen Private Equity

Private Equity
Strong growth

Onze klant biedt een omgeving met veel vrijheid in het vervullen van deze functie. Er is sprake van korte lijnen waardoor snelle beslissingen mogelijk zijn. Tevens zorgt de beperkte omvang van het bedrijf ervoor dat de controller betrokken is bij zaken die buiten de gebruikelijke scope van een controller liggen.

 

Noord Holland Published at: 30 september 2019
View vacancy

Manager Accounting and Reporting within a fast growing company

Strong growth

The Manager Accounting & Reporting is responsible for providing strategic financial leadership, professionalism and coordination to secure sustainable growth of the Company’s, while playing a key role in further professionalizing all accounting, financial reporting, tax and treasury activities.

 

Schiphol Region Published at: 24 september 2019
View vacancy
1 2
+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn