Vacancies

€125k+ searches we usually fill through our network and direct search. We mostly don't post these. Vacancies are €75k+ and exclusive.

Manager Assurance & RiskInspirerende Manager

Midden Nederland
Manager Assurance & Risk

Als Manager Assurance & Risk geef je leiding aan de geïntegreerde processen met betrekking tot risicomanagement, audit- en informatie beveiliging. Je bent hierbij hiërarchisch verantwoordelijk voor een team van 16 medewerkers en daarnaast functioneel voor 10 collega's.

 

View vacancy

Manager Financial AccountingSterke leider met diepgaande kennis

Regio Utrecht
Manager Financial Accounting

Als Manager Financial Accounting heb je samen met je team de missie om een onmisbare partner te zijn voor de business. De afdeling is een voorportaal voor business reporting in staat om analytische waarde toe te kunnen voegen aan de rapportage.

 

View vacancy

Client AuditorTeamplayer pur sang

Regio Utrecht
Client Auditor

Als Client Auditor beoordeel en monitor je de risico’s van een groot aantal verschillende assets voor zowel de bestaande klantenportefeuille, als nieuwe prospects. Je verzamelt informatie en gaat vervolgens aan de slag op locatie.  

 

View vacancy

Business ControllerSparringpartner in een ambitieus team

Rotterdam
Business Controller

Voor de afdeling Business Control zoeken we Business Controllers met 4 tot 8 jaar ervaring op het gebied van Business Control. Je hebt een frisse blik op het Control vak, je kunt goed omgaan met weerstand en vindt het leuk anderen te overtuigen van je ideeën en plannen. 

 

View vacancy

ControllerBinnen Private Equity

Noord Holland
Controller

Onze klant biedt een omgeving met veel vrijheid in het vervullen van deze functie. Er is sprake van korte lijnen waardoor snelle beslissingen mogelijk zijn. Tevens zorgt de beperkte omvang van het bedrijf ervoor dat de controller betrokken is bij zaken die buiten de gebruikelijke scope van een controller liggen.

 

View vacancy

Senior AuditorBrede rol binnen een ambitieuze omgeving

Regio Utrecht
Senior Auditor

Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor het professioneel, zorgvuldig en vakbekwaam uitvoeren van audit- en adviesopdrachten. Je voert audits uit bij alle afdelingen, zoals Commercie of Supply chain, gericht op processen en de daarin verankerde beheersmaatregelen. Je wordt organisatie breed ingezet.

 

View vacancy

Accounting & Consolidation SpecialistLooking for an ambitious expert!

The Hague
Accounting & Consolidation Specialist

In this role, you will join the Corporate Accounting, Consolidation & Reporting team, providing vital information to the group. Consolidation has no secrets for you. Preferably you have done this at another corporate and are therefore able to transfer your knowledge to the team.

 

View vacancy

Manager ProjectsOp zoek naar bewezen Project Manager voor dynamische omgeving

Nederland
Manager Projects

‘Best in class’ Project Management met de focus op effectiviteit, efficiency en kwaliteit van de project methodologie. Sterk leiderschap, in staat om met het team de beste prestatie te leveren.

 

View vacancy

Financial ControllerUitstekende balans werk-prive

Rotterdam
Financial Controller

Als Financial Controller maak je onderdeel uit van een team van drie collega’s. Tevens ben je gesprekspartner van o.a. directies en managers bedrijfsvoering van de organisatieonderdelen en Risk Manager over een breed scala aan financiële en niet financiële onderwerpen. De afdeling Financial Control is verantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid en kwaliteit van de financiële cijfers.

 

View vacancy

Manager Accounting and Reportingwithin a fast growing company

Schiphol Region
Manager Accounting and Reporting

The Manager Accounting & Reporting is responsible for providing strategic financial leadership, professionalism and coordination to secure sustainable growth of the Company’s, while playing a key role in further professionalizing all accounting, financial reporting, tax and treasury activities.

 

View vacancy

(Senior) Credit Risk AnalystVeel kansen om te groeien, ambitieuze onderneming.

Omgeving Utrecht
(Senior) Credit Risk Analyst

Als Credit Risk Analyst streef je iedere dag naar een optimale financieringsoplossing voor de klantenportefeuille. De groeiambities zijn hoog, jij bewaakt het risicoprofiel en bepaalt hoe ver je collega’s kunnen gaan.

 

View vacancy

Procurement OfficerEager, entrepreneurial professional

Randstad
Procurement Officer

In the role of Procurement Officer you will have a lot of responsibility and flexibility to take on projects to further improve our clients entire Procurement department. You will liaise with many senior stake holders both internally, as well as externally.

 

View vacancy

Reporting OfficerToonaangevende omgeving, afwisselend werkveld

Amsterdam
Reporting Officer

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Reporting Officer die in staat is om de verbinding te maken tussen de verschillende (sub)afdelingen. Je stelt verbeterpunten voor buiten je eigen afdelingsgrenzen.

 

View vacancy

Concern ControllerSparringspartner in een ambitieus team

Rotterdam
Concern Controller

Als Concern Controller draag je inhoudelijk bij aan de financiële processen die leiden tot producten als de (meerjaren)begroting, jaarprognose, jaarrekening, jaarverslag en tussentijdse financiële voortgangsrapportages, zowel op maand- als op kwartaalbasis. Tevens ben je gesprekspartner van o.a. de portefeuillehouder Financiën in het College van Bestuur, directeur AIC, manager Accounting & Control en de Risk Manager over een breed scala aan financiële en niet-financiële onderwerpen.

 

View vacancy

Accounting Professional (junior/medior)International and growing organization

Utrecht
Accounting Professional (junior/medior)

As an Accounting Professional you have good knowledge of the accounting principles and know your way around financial accounting and reporting. You are analytically strong and are capable of a timely delivery.

 

View vacancy

Senior Internal AuditorOvertuigende communicator!

Amsterdam
Senior Internal Auditor

Breng jij als Senior Internal Auditor graag jouw toegevoegde waarde op een heldere manier over? Dan worden jouw adviezen ook breed toegepast. Je werkt op een afdeling waar niveau en ambitie hoog ligt. Er bestaat veel ruimte voor professionele én persoonlijke ontwikkeling. 

 

View vacancy

Partner Executive Search (of Interim)Ideale stap na succesvolle carriere binnen W&S

Amsterdam
Partner Executive Search (of Interim)

Ben je gepassioneerd door het vak, maar wil je graag meer senior posities in je portefeuille, meer zelfstandigheid en vaste langdurige relaties met je klanten en kandidaten? Mogelijk is dit je volgende stap na een aantoonbaar succesvolle carriere te hebben gehad bij een W&S bureau.
 

View vacancy

Junior Business ControllerJonge en leergierige high-potential

Rotterdam
Junior Business Controller

Als Junior Business Controller zul je veel sparren met de Finance Director en zul je daarnaast al snel veel verantwoordelijkheden krijgen. Je leert onder andere hoe bestuurscycli werken en zal geregeld aanschuiven bij de directie. Daarnaast kom je terecht in een omgeving waar voor een jonge financial zoals jij veel mogelijkheden liggen. Op korte termijn doorgroeien binnen het bedrijf behoort dan ook  absoluut tot de mogelijkheden. 

 

View vacancy

Interim FinancialsBusiness Partners

Nederland | 4 tot 6 maanden

Ben jij Interim Financial èn Business Partner? Bridgewell is een zelfstandige boutique executive search en interim management organisatie gericht op familiebedrijven, private equity en venture capitalits, groot-MKB, beursgenoteerde multinationals en not-for-profit organisaties.

 

View vacancy

Commercial Controller a.i.Stevige interimmer die Sales & Marketing ondersteunt

Eindhoven | Circa 4 maanden

Interim Commercial Controller die Sales & Marketing ondersteunt vanuit een financiele achtergrond.
 

View vacancy

Manager Klant SupportBrede management positie bij Klant Support

Zuid- Nederland

De Manager Klant Support is een leider die zichtbaar ruimte en middelen aan de collega's biedt om daadkracht en pro-activiteit te realiseren. Je geeft direct leiding aan drie Teammanagers  en indirect aan een team van 42 fte.
 

View vacancy

CFObinnen een scale-up

Noord Holland
CFO

Uitdagende rol, waarbij je verantwoordelijk wordt voor het verder opzetten en professionaliseren van de finance functie bij onze klant. Zowel aanspreekpunt binnen de Directie als ook voor de externe relaties.

 

View vacancy

Business ControllerWithin a tech scale up

Amsterdam area
Business Controller

This is a new position within the organisation, so you can have a direct impact. You will be assigned to a business units for which you will be handling all finance matters, working directly with the Management, other team members and your colleagues in finance.

 

View vacancy

Senior Manager International Compliance & Reportingexcellente kennis op gebied van verslaglegging

Amsterdam / Rotterdam
Senior Manager International Compliance & Reporting

Als senior-manager in onze International Compliance & Reporting praktijk ben je eindverantwoordelijk voor een omvangrijke cliëntenportefeuille waarvoor wij jaarrekeningen, belastingaangiftes en reporting verzorgen binnen grote global compliance & reporting projecten waarbij je vooral werkt met internationale klanten. Verder ben je binnen het management team mede verantwoordelijk voor de praktijkorganisatie, commercie, innovatie en vaktechniek. Je werkt in een team van ambitieuze en enthousiaste medewerkers en je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en coaching van het team.  

 

View vacancy

Controller a.i.Scale-up omgeving

Regio Amsterdam |
Controller a.i.

Hands-on control positie voor de ondernemende interim professional. 

 

View vacancy
1 2 3
+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn