Vacancies

€125k+ searches we usually fill through our network and direct search. We usually don't post these. Vacancies are €75k+ and exclusive.

Group Controller Met gevoel voor cijfers en mensen

Private Equity
Production

De Group Controller is (mede)verantwoordelijk voor het  financieel leiderschap van de organisatie en draagt bij aan een ​​duurzame groei van marktaandeel en winstgevendheid van de onderneming. Tevens moeten de interne financiële processen en controles verder worden verbeterd en het team motiverend worden aangestuurd.

 

 

Zuid Nederland Published at: 03 august 2020
View vacancy

Business Controller Pragmatisch en verbindende persoonlijkheid

Private Equity
Professional Services

Als Business Controller ben je het financieel geweten van een divisie. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor meerdere divisies waar je vast onderdeel uit maakt van het MT. 

 

Den Haag - Utrecht Published at: 30 july 2020
View vacancy

Senior Business Controller Uitdagende rol in veranderende omgeving

Education

Als Senior Business Controller ben je binnen de afdeling Control onder meer verantwoordelijk voor de begroting en rapportages van één of meerder organisatieonderdelen. Als gesprekspartner adviseer je de directeur en het managementteam over een breed scala aan financiële en niet financiële onderwerpen. Je bent dan ook een stevige gesprekspartner en staat sterk in je schoenen. 

 

Zuidelijke Randstad Published at: 09 july 2020
View vacancy

Programma Controller Met bovengemiddelde ICT affiniteit

Business Transformation
Production

De afdeling Financiën staat voor een betrouwbare financiële verantwoording en het continu verbeteren van de besturing en beheersing onze opdrachtgever. Zij verzorgen de financiële dienstverlening voor onze klant. De afdeling Financiën omvat circa 120 fte en is opgebouwd uit de subafdelingen Financial Shared Services, Business Control, Corporate Control, Treasury en Internal Audit & Risk Management. 

 

Brabant Published at: 01 july 2020
View vacancy

Senior Financial Controller Ondernemende financial met audit achtergrond

Fintec
International
Scale up

Als senior financial controller overzie je alle zaken omtrent accounting en financial reporting. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekeningen van de verschillende entiteiten.

Amsterdam Published at: 26 june 2020
View vacancy

Concern Controller Sparring partner in een ambitieus team

Education
Non profit
Professional Services

Als Concern Controller draag je inhoudelijk bij aan de financiële processen die leiden tot producten als de (meerjaren)begroting, jaarprognose, jaarrekening, jaarverslag en tussentijdse financiële voortgangsrapportages, zowel op maand- als op kwartaalbasis. 

 

Regio Rotterdam Published at: 24 june 2020
View vacancy

Lead Architect Senior Software Architect met aantoonbare management capaciteiten

Fintec
International
Strong growth

Onze klant is een pan-Europese, sterk groeiende, jonge Fintech organisatie in Amsterdam. Het bedrijf werkt met een snel en high-tech performance platvorm.  

Amsterdam Published at: 23 june 2020
View vacancy

Portfolio Controller Nieuwe rol in uitdagende omgeving

Business Transformation
Trade

Als Portfolio Controller in dit splinternieuwe team ben je samen met de Portfoliomanager verantwoordelijk voor het samenstellen en bewaken van de projecten portfolio.

 

Brabant Published at: 18 june 2020
View vacancy

Finance Manager Verbinder in No Nonsense omgeving

Private Equity
Professional Services

Je bent verantwoordelijk voor de basis van de financiële administratie bij onze klant en draagt zorg voor een juiste, volledige en tijdige administratieve verwerking. Zowel het continueren van de dagelijkse gang van zaken, als het verder professionaliseren van de finance functie behoren tot de verantwoordelijkheid van de Manager Finance. 

 

Randstad Published at: 27 may 2020
View vacancy

CFO (geen reacties meer vereist) Ondernemende CFO met scale-up en PE ervaring

Global
Production
Scale up

De CFO zal naast de CEO een belangrijke rol hebben in de gewenste snelle autonome groei van de organisatie. Deze rol is erg breed, en omvat veel meer dan alleen de verantwoordelijkheid over Finance. Momenteel is onze opdrachtgever nog een betrekkelijk kleine organisatie met een sterk en succesvol team van minder dan 100 collega's.  Het streven op korte termijn een (veel) groter deel van de markt te veroveren.

Brabant Published at: 26 may 2020
View vacancy

Senior Control Manager (geen reacties meer vereist) Sterk in stakeholder management

eCommerce
Supply Chain

Voor deze groeiende organisatie zoeken wij een stevige en ervaren Manager Control die een Control team gaat aansturen en onderdeel uitmaakt van het Management Team.

 

Randstad Published at: 25 may 2020
View vacancy

Finance Director With hands-on attitude

International
Private Equity
Strong growth

The Finance Director in this strong data driven environment is responsible for providing strategic financial leadership, professionalism and coordination to secure sustainable growth of market share and profitability for the Company’s operations, while further improving the internal financial processes and controls and maintaining a sound financial basis (balance sheet, P&L, cash). 

 

Midden Nederland Published at: 17 april 2020
View vacancy

Manager IT Development Sterke people manager met kennis van software development

Fintec
Amsterdam Published at: 09 april 2020
View vacancy

Director Transaction Services Within a highly professional environment

Financial Services
Private Equity
Professional Services

Their Transaction Services Team works with and advises clients on high profile deals for private equity firms as well as for large Corporates. 

 

Amsterdam Published at: 11 march 2020
View vacancy

Senior Risico Analist Met sterke AO ervaring

Financial Services
Insurance
Risk

Uitdagende positie voor een kandidaat die graag een nieuwe positie in de organisatie gaat opzetten. Zelfstandige rol binnen een jong team en met grote mate van betrokkenheid bij de business. Positie met veel uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden maar ook een goede work-life balance.

 

Midden Nederland Published at: 12 februari 2020
View vacancy
1 2 3
+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn