This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Senior Internal Auditor

ReferencePVV10997
OrganisationTU Delft
LocationDelft
Salary / RateEuro 60.000 - 70.000

Organisation

De TU Delft is de grootste technische universiteit van Nederland met een vooraanstaande wereldwijde reputatie. De TU Delft ziet het als haar maatschappelijke opdracht om technologische oplossingen aan te dragen die significante impact hebben op de weg naar een duurzame samenleving en een bloeiende economie.

De TU Delft verricht grensverleggend technisch wetenschappelijk onderzoek van erkend internationaal wereldniveau, leidt maatschappelijk betrokken ingenieurs en doctores op en helpt kennis vertalen in economisch en maatschappelijk waardevolle technologische innovaties en bedrijvigheid. De TU Delft werkt hiervoor samen met vele andere universiteiten, onderzoeksinstellingen, overheden en bedrijven in binnen- en buitenland.

Om de TU Delft te ondersteunen in het goed uitvoeren van haar missie in een complex en continue veranderend krachtenveld is de TU Delft op zoek naar een krachtige, doortastende Senior Internal Auditor die openstaat voor een nieuwe uitdaging.

Assignment

Als Senior Internal Auditor help je de TU Delft haar doelstellingen te realiseren door met een systematische aanpak de effectiviteit van de beheersing van het management control systeem te evalueren en waar nodig met verbetervoorstellen te komen. Het betreft hier management control in brede zin: governance, kans- en risicomanagement, compliance en integriteit. Je zet zelfstandig audits en onderzoeken op en stuurt deze aan.

Hierbij kun je denken aan operational audits, ICT-audits, bijzondere onderzoeken (bijvoorbeeld op het gebied van vastgoed) en advies op voorgenoemde gebieden. Financial audits (zoals controle in het kader van de jaarrekening of projectverklaringen) behoren niet tot het werkpakket van Internal Audit, maar worden uitgevoerd door de Externe Auditor. Ervaring met Financial audits is derhalve niet vereist, wel enige affiniteit.

Profile

  • universitair werk- en denkniveau en gedegen vakinhoudelijke kennis op het gebied van audits. Voorkeur voor RA, RO of RE;
  • minimaal 5 jaar ervaring binnen het werkveld van internal audits (bij voorkeur operational en/of IT audits)
  • goede kennis van of minimaal sterke affiniteit met IT;
  • onafhankelijk, ondernemend en stevige persoonlijkheid;
  • kan communiceren en functioneren op CvB niveau;
  • werkt zelfstandig, onafhankelijk en autonoom;
  • in staat de balans te vinden tussen control en wetenschap;
  • betrokken en nieuwsgierige persoonlijkheid;
  • heeft ontwikkeling en ontplooing hoog in het vaandel staan (mogelijkheid tot het volgen van de vereiste CIA opleiding) en is gericht op de inhoud.

Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore. If you would like to receive additional information or have any questions, please contact the consultant mentioned below.

Paul van VlietManaging Partner

paul.vanvliet@bridgewell.nl
+31 (0)20 442 112 8

follow us on linkedinReference: PVV10997
+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn