+31 (0)20 4421128

This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Senior Business Controller

ReferenceJBR11033
OrganisationKamer van Koophandel
LocationUtrecht
Salary / RateEuro 60.000 - 70.000

Organisation

De Kamer van Koophandel (KvK) is een middelgrote organisatie met ongeveer 1.500 medewerkers waar de noodzaak tot verdere professionalisering hoog is. Dit betreft een publieke organisatie die nadrukkelijk op zoek is naar een Senior Business Controller die primair ervaring heeft in de profit sector.

Vanaf 1 januari 2014 is de KvK als een nieuwe, landelijke organisatie van start gegaan, waarin de Kamers van Koophandel en Syntens de krachten bundelen voor ondernemend Nederland. Zij informeert ondernemers over alle aspecten van start, bedrijfsovername, innovatie en internationaal ondernemen. Bovendien is de KvK tot diep in de regio actief met verschillende projecten en adviesdienstverlening voor groepen ondernemers. Met het beheren van het Handelsregister zorgt de organisatie ervoor dat ondernemers veilig zaken kunnen doen. Naast deze focus is de KvK bezig met het moderniseren en wijzigen van haar dienstverlening. Waar mogelijk worden de diensten digitaal aangeboden.

Assignment

Als Business Controller ben je een strategische sparringpartner voor het management. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over financiële vraagstukken die doorslaggevend zijn voor de bedrijfsvoering. Daarnaast voorzie je het management van de juiste sturingsinformatie.  Ook heb je een belangrijke rol bij de totstandkoming van het businessplan en de evaluatie van en sturing op de behaalde resultaten.

Verder speel je een voorname rol in het verder ontwikkelen van de afdeling business control, het implementeren van risk management (m.n. focus hebt op het mitigeren van strategische risico's), performance management en initieer je verbetervoorstellen op financieel gebied. Je werkt intensief samen met managers, teamleiders en collega-controllers. Je rapporteert aan de Manager control.

Profile

Je hebt een afgeronde relevante WO-opleiding, RC is een pré en minimaal vijf jaar relevante werkervaring als Business Controller of Consultant op het gebied van performance management / performance improvement. Ervaring met riskmanagement is een pré. Je bent een stevige gesprekspartner naar stakeholders toe. Je hebt een ondernemende, klant- en kwaliteitsgerichte instelling. Je bent analytisch sterk, flexibel en resultaatgericht. Je hebt samenwerken hoog in het vaandel staan. Daarbij beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Alleen kandidaten met overwegend ervaring binnen de profit sector die zich in het bovenstaande profiel worden verzocht te reageren.


Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore.

Follow us on LinkedIn