This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Manager Accountancy

ReferenceP123456
OrganisationDe Keizer Nipius & Co
LocationAmsterdam
Salary / RateUitstekende beloning

Organisation

De Keijzer Nipius & Co is een snelgroeiende organisatie van accountants en belastingadviseurs in Amsterdam. Onze klant is een jong en ambitieuze organisatie die zijn cliënten optimale ondersteuning biedt met een breed scala aan (advies)diensten. Haar bedrijfscultuur stimuleert intern de professionele ontwikkeling van haar medewerkers en extern een efficiënte dienstverlening aan cliënten.

Gestart in het begin van de jaren negentig, heeft De Keizer Nipius & Co in de loop der jaren een visie ontwikkeld die van hen de professionele en groeiende organisatie heeft gemaakt die ze nu zijn. De overtuiging waarmee zij in de markt opereren, komt vooral tot uiting in haar visie, de organisatie en de bedrijfscultuur.

Voor De Keijzer Nipius & Co zijn wij op zoek naar een enthousiaste manager.

Assignment

Als Manager Accountancy voor de samenstel- en controle praktijk stuurt u een groep senior medewerkers aan en bent u verantwoordelijk voor een eigen pakket klanten. U coördineert opdrachtuitvoering, opdrachtverdeling, prioriteitstelling en controle. Ook stelt u jaarrekeningen samen en controleert deze. Een deel van de werkzaamheden kan bestaan uit het leiden van controles en bijzondere opdrachten afhankelijk van persoonlijke ervaring.

Profile

  • WO/HBO werk- en denkniveau
  • Afgeronde AA/RA opleiding is een pré
  • Minstens 6 jaar ervaring in een accountantskantoor
  • Leidinggevende ervaring
  • Ondernemersmentaliteit, commercieel inzicht en humor

Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore.

+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn