Adviseur MKB

ReferenceSOO11722
OrganisationKoninklijke NBA
LocationAmsterdam (werkzaamheden zijn locatie-onafhankelijk uit te voeren)
Salary / RateEuro 70.000 - 100.000 + uitstekende secundaire voorwaarden

Organisation

De Koninklijke NBA is de beroepsorganisatie van alle ruim 20.000 accountants in Nederland. Met haar unieke speelveld biedt de NBA een zeer interessante en inhoudelijke uitdaging waarin je op hoog niveau in contact bent met stakeholders.

 

Assignment

Als adviseur mkb-accountancy heb je als aandachtsgebieden de samenstel- en gemengde praktijk in het mkb en jaarverslaggeving. Op deze terreinen organiseer je debatbijeenkomsten, formuleer en presenteer je NBA-standpunten en schrijf je mee aan publicaties.

Ook breng je projecten van de NBA-commissie MKB tot een goed resultaat. Dat vereist overleg namens de NBA met andere beroeps- en brancheorganisaties, toezichthouders en ministeries.

Tot slot ben je samen met je collega's het aanspreekpunt voor vaktechnische vragen van onze leden. Zowel telefonisch als digitaal fungeer je als klankbord en volwaardig sparringpartner.

Met jouw resultaatgerichte aanpak en servicegerichtheid bedien je de commissies en streef jij naar een samenwerking waarin sprake is van een gelijkwaardige relatie. Door jouw enthousiasme en  uitstekende skills om kennis te presenteren maak je verbinding. Met een gezonde dosis lef daag jij jezelf en je collega’s uit net die ene stap extra te zetten.

 

Profile

  • Afgeronde AA/RA-opleiding;
  • 2-3 jaar ervaring als eindverantwoordelijk mkb-accountant;
  • Enkele jaren ervaring in een adviesrol is een pré;
  • Aantoonbare schriftelijke en communicatieve uitdrukkingsvaardigheden;
  • Interesse in jaarverslaggeving (BW2, titel 9) en in de ontwikkeling van het accountantsberoep;
  • Een initiatiefnemer die houdt van een resultaatgerichte aanpak;
  • Een 'verbinder' met projectmatige werkervaring;
  • Affiniteit met digitale ontwikkelingen;
  • Servicegericht, resultaatgericht, flexibel, zelfsturend;
  • Interesse in ondernemings- en failissementsrecht is een pré.

De NBA biedt de kandidaat de mogelijkheid door te groeien naar de rol van Senior Adviseur. Er is een uitstekend pakket aan moderne arbeidsvoorwaarden van toepassing. De NBA hanteert een 38-urige werkweek waarin deels thuis gewerkt kan worden.


Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

If you are interested in this vacancy, we kindly request you to send your application through “Apply”. Please add the following reference number to your application: SOO11722. If you would like to receive additional information or have any questions, please contact the consultant mentioned below.

Sonja OlthoffPartner

sonja.olthoff@bridgewell.nl
+31 (0)20 442 112 8

follow us on linkedinReference: SOO11722
+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn