Deze financiële vacature is onlangs door Bridgewell ingevuld.
Bekijk hier een overzicht van onze actuele financiële vacatures.

Manager Reporting

ReferentieSOO11625
OrganisatieVertrouwelijk
LocatieAmsterdam
Salaris / TariefEuro 85.000 - 95.000

Organisatie

Opdrachtgever van Bridgewell in Amsterdam.

 

Functie

Als manager Reporting creëer je verbinding, zowel binnen als buiten de afdeling, en sta je uiteraard garant voor het tijdig leveren van kwalitatief hoogwaardige en volledige (in- en externe) financiële klantrapportages en jaarrekeningen van de huisfondsen, discretionair vastgoed en consortia’s alsmede aan toezichthouders DNB en AFM. 

Je draagt zorg voor het op orde zijn van rapportages- en dossiers voor de start van de externe controle. Je bewaakt de totale procesketen van het werk dat binnen je team plaatsvindt. Daarin signaleer je knelpunten én verbeterpunten, ook buiten de eigen afdelingsgrenzen. 

Je bent hierin proactief, resultaatgericht én actiegericht. Je draagt zorg voor optimale samenwerking met andere afdelingen in de keten en stimuleert je team om deze samenwerking op te zoeken. Uiteraard realiseer je een optimale dienstverlening naar de klant. Tevens zorg je er voor dat je medewerkers actief deelnemen aan het verbeteren van de werkprocessen binnen de afdeling en ondersteun je hen om hierin de nodige vaardigheden te ontwikkelen. 

De wereld van financiële verslaglegging (met betrekking tot beleggingen) en financial control kent geen geheimen voor je, je hebt er plezier in om “State of the Art” te werken zowel op vakinhoud als op werkproces.

Kortom: een prachtige financieel inhoudelijke rol, een uitdaging om je team verder vorm en inhoud te geven met toenemende eisen vanuit toezichthouders en klanten en een mogelijkheid om je optimaal te ontwikkelen als manager.

Profiel

  • Een relevante afgeronde economische opleiding op WO niveau bij voorkeur aangevuld met een RC/RA opleiding;
  • Je hebt minimaal 8 jaar aantoonbare professionele ervaring opgedaan in een soortgelijke (leidinggevende) rol bij complexe financieel dienstverleners, bij voorkeur met jaareinde processen;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving rondom jaarverslaggeving is een vereiste;
  • Je bent nieuwsgierig, denkt in oplossingen, bent communicatief zeer vaardig en klant-, team-, proces en resultaatgericht;
  • Je komt pro-actief met ideeën om zaken te verbeteren en te implementeren.
  • Je bent hands-on, bekend met het werken in een operationele omgeving en in staat onder tijdsdruk te opereren rekening houdend met strakke tijdslijnen.

Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

Deze vacature is zeer recent ingevuld. Reageren is niet meer mogelijk. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de onderstaande consultant.

Sonja OlthoffPartner

sonja.olthoff@bridgewell.nl
+31 (0)20 442 112 8

volg ons op linkedinReferentie: SOO11625
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn