Bridgewell expertise

Bridgewell is een executive search en interim boutique, specialist in Board & Management, Finance, Information Technology en Human Resources.

Door MT Magazine meermaals uitgeroepen tot de top in executive search.

Een bewezen succesvolle staat van dienst

Board & Management

Ondanks het feit dat de meeste organisaties druk zijn met digitalisering, robotisering en data analytics, blijft het juiste leiderschap voor iedere organisatie cruciaal.

Dagelijks zijn wij in contact met bestuurders en commissarissen, maar vooral ook investeren wij veel tijd in het vinden van de leiders van morgen. Ons zeer ervaren team Partners en Consultants neemt graag de tijd met haar klanten mee te denken over de juiste en duurzame invulling van Management en Directie posities.

Open inschrijving

Finance

De focus van Finance verschuift bij steeds meer organisaties naar vooruit kijken in plaats van met name vastleggen.

Moderne finance organisaties leggen de nadruk op de toegevoegde waarde van finance, kijken vooruit, analyseren, voorspellen en anticiperen. Ze zijn communicatiever, maken meer deel uit van de organisatie. Niet langer meer een "business partner", maar de business zelf!

Open inschrijving

Information Technology

Information Technology transformeert organisaties ingrijpend. Het is een van de meest dynamische industrieën met een enorme impact op business modellen, klantbeleving en arbeidsmarkt.

Herhaaldelijk heeft ons team haar meerwaarde bewezen bij het opzetten of verbeteren van de bezetting van Information Technology binnen organisaties. Vaak ook juist projectmatig en in situaties van Change en Business Transformation.

Open inschrijving

Human Resources

Digitale innovaties en disruptieve business modellen veranderen de wereld om ons heen in hoog tempo. Human Resources is hierbij veel meer dan alleen het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plaats. Relaties en reputaties worden gevestigd, onderhouden en uitgebouwd.

Ons ervaren team biedt toegang tot de top in Human Resources. De juiste mensen binnen Human Resources kunnen het verschil maken tussen een stagnerende of een florerende organisatie.

Open inschrijving
Bridgewell is een erkend marktleider in haar expertisegebieden. Het is onze stellige overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is bij uitstek deze specialist.
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn