Over ons

Bridgewell is een executive search en interim boutique, gespecialiseerd in het bemiddelen van executives en professionals vanaf Euro 100.000. We zijn uniek in onze inhoudelijke en functionele focus op posities in Finance en Information Technology.

Wij zijn een onafhankelijke marktleider met een bewezen track record van meer dan 850 duurzame bemiddelingen en een netwerk van ruim 45.000 gedocumenteerde executives. De partners van Bridgewell waren eerder al succesvol in directie posities bij verschillende internationale beursgenoteerde search organisaties voordat ze Bridgewell oprichtten in 2006.

Door MT/Sprout sinds 2016 jaarlijks uitgeroepen tot de top in executive search.

 

Bridgewell referenties

Univé

Bridgewell heeft mij fantastisch geholpen. Niet alleen werd er tijdens het intake gesprek goed gekeken naar  achtergrond, ambities, persoonlijkheid, maar ook de begeleiding was uitmuntend te noemen. Nu ben ik tamelijk veeleisend als het gaat om informatievoorziening, service en snelheid van handelen en op al deze gebieden heb ik nog geen executive search consultant gevonden die het beter deed. Grote klasse en een aanrader!

Univé
Managing Partner, Newport Capital

Wij werken graag samen met het team van Bridgewell. Zij zijn al vele jaren een “vriend van Newport” en wij werken daarom al jarenlang professioneel en goed samen. Regelmatig weten ze ons aangenaam te verrassen en komen snel tot goede resultaten.

Managing Partner, Newport Capital
Global Finance Director, Royal Swinkels Family Brewers

Alweer jaren werken wij samen met Bridgewell. Inmiddels hebben zij vele finance bemiddelingen bij Swinkels Family Brewers gerealiseerd, interim en permanent. In Nederland, maar ook in het buitenland. Iedere keer weer valt hun persoonlijke werkwijze en grote kennis van zaken op. Hierdoor zijn zij altijd oprecht een adviseur. Niet druk een bemiddeling erdoor te drukken, maar altijd oprecht op zoek de best mogelijke kandidaat voor ons te vinden en aan boord te krijgen.

Global Finance Director, Royal Swinkels Family Brewers
TU Delft

Bridgewell heeft mij succesvol ondersteund in meerdere recruitment trajecten. De kracht van Bridgewell is enerzijds het  invoelen  met de cultuur van het bedrijf en anderzijds het scherpstellen met de opdrachtgever van het profiel van de kandidaat. Daarbij stond steeds het resultaat van de opdracht, binnen de gestelde financiële  grenzen, voorop en had ik gedurende het gehele traject het gevoel met een partner aan te tafel te zitten.

TU Delft
EVbox

Dankzij de oplettendheid en de goede ondersteuning van Bridgewell, heb ik een hele interessante Group Controller binnen weten te halen!

EVbox
Global HR Director, Kiwa

De samenwerking met Bridgewell gaat ver terug. De persoonlijke en no-nonsense aanpak van Bridgewell heeft geresulteerd in een langdurige succesvolle samenwerking. Wat iedere keer weer opvalt is dat ze een stevig klankbord zijn. Ook met ons kritisch kijkend naar de kandidaten en hun fit met onze organisatie.

Global HR Director, Kiwa
Zivver

Bridgewell is een verfrissend bedrijf met een zeer goed oog voor hetgeen een klant werkelijk nodig heeft en dat erin slaagt daar ook daadwerkelijk invulling aan te geven.

Zivver
Stage Entertainment

In het traject op zoek naar een nieuwe collega op C-1 niveau, heeft Bridgewell mij ondersteund. En daar ben ik blij om. Want meer dan om alleen het plaatsen van kandidaten, ging het er de Partner om de juiste kandidaat te vinden. Hoewel het soms wellicht makkelijker geweest zou zijn om voor een snelle plaatsing te kiezen, hield de Partner altijd ons in het oog. Dat streven, gecombineerd met het enthousiasme en het feit dat de Partner in staat is de wensen en behoeftes van zowel de kandidaat als de opdrachtgever boven tafel te krijgen, zorgde ervoor dat ik in aanraking kwam met  interessante (internationale) kandidaten, die goed aansloten met mijn wensen.

Stage Entertainment
Hunkemöller

Bridgewell heeft mij succesvol ondersteund in mijn zoektocht naar een nieuwe interim manager. Het contact was persoonlijk, erg netjes en met net even wat extra's door me steeds goed te informeren bij nieuwe ontwikkelingen. Ze hebben veel aandacht besteed aan het maken van een goede match tussen persoon en bedrijfscultuur. Een goede organisatie, met een gedegen aanpak en zeer betrokken medewerkers!

Hunkemöller
Red Bull

I approached Bridgewell following a reference, who was very satisfied with their service. The assignment went smooth and the process was fast and seamless. My Bridgewell Partner was involved with dedication in every step of the process. I would definitely recommend approaching them to anyone looking for good opportunities in the financial industry!

Red Bull
Peijnenburg

Bridgewell heeft mij tijdens de search professioneel begeleid. Bridgewell heeft een zeer uitgebreid netwerk en dat merk je! Het wel belangrijk om goed met ze te bespreken wat wel en niet bij je past. Ze staan open voor om hier duidelijke afspraken over te maken.

Peijnenburg
EST-Floattech

Bridgewell has shown to be very effective in finding a specialized, high level CFO for an interim assignment at EST-Floattech. The approach was focussed on understanding our real needs and I was impressed by the speed as well as the quality of the candidates that we received.

EST-Floattech

Waarom kiezen voor Bridgewell

Specialist

Bridgewell is een erkend marktleider. Het is onze overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is deze specialist.

Founders mentaliteit

Bridgewell is een ondernemende, zelfstandige, niet-beursgenoteerde organisatie. Niet afhankelijk van de waan van de dag, stand van de beurs of tussentijdse financiële rapportages. Onze focus ligt bij het succesvol uitvoeren van opdrachten op een kwalitatieve en duurzame wijze.

Integer en discreet

Bridgewell is integer en discreet. Onze werkwijze is geregistreerd en goedgekeurd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Wij conformeren ons aan de Sollicitatiecode van het NVP en voldoen aan de AVG/GDPR richtlijnen.

Track record

Sinds de start in 2006 heeft Bridgewell meer dan 850 succesvolle bemiddelingen gerealiseerd. Door MT/Sprout sinds 2016 jaarlijks uitgeroepen tot een van de beste executive search bureaus van Nederland.

Persoonlijk

Onze consultants streven bij iedere search naar het bieden van toegevoegde waarde en persoonlijke aandacht. Graag delen wij onze langjarige ervaring en ruime markt- en vakkennis met onze klanten en kandidaten. Dit heeft geleid tot onze zeer grote klanttevredenheid.

Relationeel gedreven

Bridgewell is een relationeel en niet transactioneel gedreven organisatie. Wij geloven dat een goed begrip van onze klanten leidt tot de beste resultaten.

Milieu

Wij nemen onze verantwoordelijkheid om de uitdagingen aan te gaan over de toegenomen vraag naar natuurlijke hulpbronnen om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan.

Wij willen graag bijdragen aan een duurzamere toekomst en onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Hoewel we het leuk vinden om onze opdrachtgevers en kandidaten persoonlijk te ontmoeten, gebruikten we Zoom en Teams, wanneer mogelijk, lang voor covid. Wij zijn trots op ons “paperless office”, we werken allemaal hybride en streven ernaar om onze werkkilometers tot een minimum te beperken.

Ons kantoorgebouw heeft een hoge duurzaamheidsscore met energielabel A++, een Breeam certificaat en biedt elektrische oplaadpunten voor onze auto’s en die van bezoekers. Onze auto's voldoen aan de hoogste Europese emissienormen, Euro 6.

Werken bij Bridgewell Search & Interim

Om onze verdere groei te faciliteren zijn wij voortdurend in gesprek met mogelijke nieuwe collega's. Een groeiende ambitieuze organisatie volop carrière kansen, trainingen, coaching, teamwork, bovengemiddelde beloningen en meer.

Graag komen wij in contact met ambitieuze professionals met een sterke persoonlijkheid voor een spreekwoordelijk kopje koffie. Ervaring in search of interim is een pre.

Bekijk de vacatures
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn