Over ons

Wij helpen onze opdrachtgevers de beste kandidaten te vinden en te binden. Vanaf mid-career tot en met directie niveau, vast en interim. We spotten bijzondere kandidaten vroeg en volgen deze dan tijdens hun verdere carrière. Het is geen toeval dat Bridgewell door veel van de meest veeleisende organisaties wordt ingeschakeld. Bridgewell is een onafhankelijke Nederlandse boutique, opgericht in 2006.

Door MT Magazine meermaals uitgeroepen tot de top in executive search.

De top in executive search en interim

Bridgewell referenties

Corporate Human Resources Director, Schoeller Allibert

De samenwerking is altijd prettig en effectief, o.a. door zakelijk en gelijk informele contacten en korte lijnen. Zij hebben zich goed verdiept in ons bedrijf. Op een plezierige en tegelijk zakelijk manier doen ze echt moeite om kandidaat en opdrachtgever te begrijpen en samen te brengen. Zij hebben inmiddels meerdere opdrachten voor ons succesvol afgerond.

Corporate Human Resources Director, Schoeller Allibert
General Manager, Bosch B.V.

Bridgewell heeft mij succesvol ondersteund in meerdere recruitment trajecten. De kracht van Bridgewell is enerzijds het invoelen met de cultuur van het bedrijf en anderzijds het scherpstellen met de opdrachtgever van het profiel van de kandidaat. Daarbij stond steeds het resultaat van de opdracht, binnen de gestelde financiële grenzen, voorop en had ik gedurende het gehele traject het gevoel met een partner aan te tafel te zitten. Bridgewell heeft als geen ander het vermogen om in te spelen op de grillen van de Multinational.

General Manager, Bosch B.V.
Global MD Finance, Philips International

Bridgewell is een verfrissend bedrijf met een zeer goed oog voor hetgeen een klant werkelijk nodig heeft en dat erin slaagt daar ook daadwerkelijk invulling aan te geven.

Global MD Finance, Philips International
HRM Director EMEA, Hunter Douglas

Bridgewell werkt snel en is efficiënt. Als betrouwbaar bureau heeft Bridgewell voor ons verschillende financiële functies ingevuld. De aanpak is gedegen. Na een goed gezamenlijk begrip van de vacature heeft de shortlist steeds de kandidaten opgeleverd die bij ons pasten en dat ook altijd binnen de afgesproken termijn.

HRM Director EMEA, Hunter Douglas
Finance Director, TomTom

At very short notice Bridgewell found us the Senior Financial Accountant we needed to take our Shared Service Center solution forward. As always I was impressed by Bridgewell's ability to quickly understand the type of leader we needed for the specific situation, and then reach out to their network and find a particular skill set on a tight deadline.

Finance Director, TomTom
Corporate Human Resources, Ahold

Bridgewell is onderscheidend in haar persoonlijke, overtuigende en geloofwaardige manier van samenwerken. Kritisch en eerlijk. Het woord 'opportunistisch komt niet voor in hun vocabulaire, wat resulteert in een constructief en kwalitatief searchproces. Consultants hebben passie voor hun vak en zijn oprecht en intrinsiek geïnteresseerd in wat kandidaten beweegt en wat de klant zoekt. Voor onze Internal Audit afdeling een uitstekende partnership!

Corporate Human Resources, Ahold
HR Director, Booking.com

We have worked with Bridgewell in attracting both interim and permanent candidates at a senior level within our finance department. What has been most impressive is their professionalism, integrity, flexibility and determination to achieve the right results - the right way. I have found them to have excellent networking skills and a superb range of contacts in their specialist finance discipline, coupled with the credibility, confidentiality and sensitivity to handle the most senior of roles.

HR Director, Booking.com
Hoofd controlling, Robeco Groep N.V.

Mijn ervaringen met Bridgewell zijn duidelijk positief. Nadat een lange zoektocht voor goed personeel bij de gevestigde namen niets opgeleverd had, stuitte ik per toeval op het (toen nog) relatief onbekende Bridgewell. Ik ben zeer tevreden met de snelheid waarmee ik geholpen ben en de kwaliteit van de geïntroduceerde kandidaten. Bridgewell is een prettige organisatie om mee te werken, je hebt echt het gevoel dat er iets gebeurt voor je. Ondanks moeilijke marktomstandigheden, is er zowel een interim als uiteindelijk een vaste kracht gevonden. Ik zal bridgewell zeker aanraden bij collegae.

Hoofd controlling, Robeco Groep N.V.
Directeur Corporate Audit, Nederlandse Spoorwegen

Bridgewell gaat door, daar waar anderen loslaten

Directeur Corporate Audit, Nederlandse Spoorwegen
CFO, MN

Bridgewell is succesvol in het mij ondersteunen om talenten om mij heen te verzamelen. Het is een cliché maar ik kan alleen succesvol zijn wanneer ik succesvolle mensen om mij heen heb, die mij helpen om mijn doelen te realiseren. Bridgewell begrijpt dat en richt ook het proces van werving zodanig in. Juist aan het begin wordt veel tijd besteed met mij als opdrachtgever, om te borgen dat er daarna een efficiënt proces kan plaatsvinden met een goed resultaat. Ik waardeer daarom dat zij bij de start goed willen begrijpen wat ik nodig heb, waar ik aanvulling van competenties nodig heb, hoe sfeer in team/bedrijf is, etc. Ze laten zich niet afschepen met vaagheden of algemeenheden waardoor zij mij daarna niet succesvol kunnen bedienen. Maar ook tijdens het proces zijn zij actief om het proces goed te laten verlopen, als opdrachtgever kun je dan ook gechallenged worden op hoe je eigen organisatie functioneert in dit cruciale proces (reageren we op tijd en adequaat, moeten we bijsturen in requirements, etc). Daarna wordt selectief een aantal kandidaten naar voren gebracht, waaruit ik altijd een goede keuze heb kunnen maken.

CFO, MN
Directeur Financiën & Studentregistratie, Hogeschool Rotterdam

Bridgewell was voor mij een nog onbekende partij. Door hun (pro)actieve aanwezigheid in de markt hebben ze mij benaderd en na korte doorlooptijd geplaatst als directeur Financiën & Studentregistratie bij Hogeschool Rotterdam. Dit heeft tot vervolgopdrachten geleid ter werving van een Manager Control Publiek en een Manager Service Center Finance. De profielen voor deze beide posities verschillen in hoge mate en de vacatures hebben we, dankzij een actieve rol van Bridgewell, goed kunnen bemensen. Mijn management team is door deze efficiënte aanpak weer terug in evenwicht.

Directeur Financiën & Studentregistratie, Hogeschool Rotterdam
Group Director Business Control and Planning, Crucell

Bridgewell has shown to be very effective in finding a specialized, high level R&D controller for an interim assignment at Crucell. The approach was focussed on understanding our real needs and I was impressed by the speed as well as the quality of the candidates that we received.

Group Director Business Control and Planning, Crucell

Waarom kiezen voor Bridgewell

Specialist

Bridgewell is een erkend marktleider. Het is onze overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is deze specialist.

Founders mentaliteit

Bridgewell is een ondernemende, zelfstandige, niet-beursgenoteerde organisatie. Niet afhankelijk van de waan van de dag, stand van de beurs of tussentijdse financiële rapportages. Onze focus ligt bij het succesvol uitvoeren van opdrachten op een kwalitatieve en duurzame wijze.

Integer en discreet

Bridgewell is integer en discreet. Onze werkwijze is geregistreerd en goedgekeurd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Wij conformeren ons aan de Sollicitatiecode van het NVP en voldoen aan de AVG/GDPR richtlijnen.

Track record

Sinds de start in 2006 heeft Bridgewell meer dan 750 succesvolle bemiddelingen gerealiseerd. Door MT Magazine zijn wij meermaals uitgeroepen tot een van de beste executive search bureaus van Nederland.

Persoonlijk

Onze consultants streven bij iedere search naar het bieden van toegevoegde waarde en persoonlijke aandacht. Graag delen wij onze langjarige ervaring en ruime markt- en vakkennis met onze klanten en kandidaten. Dit heeft geleid tot onze zeer grote klanttevredenheid.

Relationeel gedreven

Bridgewell is een relationeel en niet transactioneel gedreven organisatie. Wij geloven dat een goed begrip van onze klanten leidt tot de beste resultaten.

Werken bij Bridgewell search & interim

Om onze verdere groei te faciliteren zijn wij voortdurend in gesprek met mogelijke nieuwe collega's. Een groeiende ambitieuze organisatie volop carrière kansen, trainingen, coaching, humor, teamwork, bovengemiddelde beloningen en nog veel meer.

Graag komen wij in contact met ambitieuze professionals met een sterke persoonlijkheid voor een spreekwoordelijk kopje koffie. Ervaring in search of interim is een pre.

Bekijk de vacatures
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn