Over ons

Sinds 2006 helpen wij onze opdrachtgevers de beste kandidaten te vinden en te binden. Vanaf mid-career tot en met directie niveau, vast en interim. We spotten bijzondere kandidaten vroeg en volgen deze dan tijdens hun verdere carrière. Het is geen toeval dat Bridgewell door veel van de meest veeleisende organisaties wordt ingeschakeld. Bridgewell is een onafhankelijke Nederlandse boutique.

Door MT Magazine meermaals uitgeroepen tot de top in executive search.

Specialist in Finance en Information Technology

Recente bemiddelingen

Head of Finance
Production
CFO interim
Retail (PE)
CFO
Food production (Private enterprise)
CFO
Food production (PE)
Interim Project Manager
Financial Services
Interim Finance Manager
Wholesale
Manager Operations
Dienstverlening
Director Internal Audit
Food & Beverages
Interim Transformation Director
Non profit
CFO
FinTech scale-up
Tax Partner
Professional Services
CFO
Food & Beverages
Interim IT Director
Financial Services
CEO
Life Sciences (PE owned)
Manager SSC
High Tech
Sales & Marketing Director
Telecom
Internal Audit Director
Real Estate
European Business Development Manager
Financial Services

Waarom kiezen voor Bridgewell

Specialist

Bridgewell is een erkend marktleider. Het is onze overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is deze specialist.

Founders mentaliteit

Bridgewell is een ondernemende, zelfstandige, niet-beursgenoteerde organisatie. Niet afhankelijk van de waan van de dag, stand van de beurs of tussentijdse financiële rapportages. Onze focus ligt bij het succesvol uitvoeren van opdrachten op een kwalitatieve en duurzame wijze.

Integer en discreet

Bridgewell is integer en discreet. Onze werkwijze is geregistreerd en goedgekeurd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Wij conformeren ons aan de Sollicitatiecode van het NVP en voldoen aan de AVG/GDPR richtlijnen.

Track record

Sinds de start in 2006 heeft Bridgewell meer dan 850 succesvolle bemiddelingen gerealiseerd. Door MT Magazine zijn wij meermaals uitgeroepen tot een van de beste executive search bureaus van Nederland.

Persoonlijk

Onze consultants streven bij iedere search naar het bieden van toegevoegde waarde en persoonlijke aandacht. Graag delen wij onze langjarige ervaring en ruime markt- en vakkennis met onze klanten en kandidaten. Dit heeft geleid tot onze zeer grote klanttevredenheid.

Relationeel gedreven

Bridgewell is een relationeel en niet transactioneel gedreven organisatie. Wij geloven dat een goed begrip van onze klanten leidt tot de beste resultaten.

Werken bij Bridgewell Executive Search

Om onze verdere groei te faciliteren zijn wij voortdurend in gesprek met mogelijke nieuwe collega's. Een groeiende ambitieuze organisatie volop carrière kansen, trainingen, coaching, humor, teamwork, bovengemiddelde beloningen en nog veel meer.

Graag komen wij in contact met ambitieuze professionals met een sterke persoonlijkheid voor een spreekwoordelijk kopje koffie. Ervaring in search of interim is een pre.

Bekijk de vacatures
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn