Over ons

Bridgewell is een executive search en interim boutique, gespecialiseerd in het bemiddelen van executives en professionals vanaf Euro 80.000 tot Euro 400.000. We zijn uniek in onze inhoudelijke en functionele focus op posities in Board & Management, Finance, Information Technology en Human Resources.

Wij zijn een onafhankelijke marktleider met een bewezen track record van meer dan 850 duurzame bemiddelingen en een netwerk van ruim 40.000 gedocumenteerde executives. De partners van Bridgewell waren eerder al succesvol in directie posities bij verschillende internationale beursgenoteerde search organisaties voordat ze Bridgewell oprichtten in 2006.

Door MT/Sprout sinds 2016 jaarlijks uitgeroepen tot de top in executive search.

 

Recente bemiddelingen

Commercieel Directeur
IT
CFO
Production
IT Audit Manager
Retail
CFO
Production
VP Sales Datacenter
Sales / IT
CFO
Production
Director Data Benchmarking
Consulting
CEO
IT
Head of Finance
Production
CFO interim
Retail (PE)
CFO
Food production (Private enterprise)
Enterprise Architect
Finance / IT
CCO
IT
CFO
Food production (PE)
Interim Project Manager
Financial Services
Interim Finance Manager
Wholesale
Manager Operations
Professional Services
Director Internal Audit
Food & Beverages

Waarom kiezen voor Bridgewell

Specialist

Bridgewell is een erkend marktleider. Het is onze overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is deze specialist.

Founders mentaliteit

Bridgewell is een ondernemende, zelfstandige, niet-beursgenoteerde organisatie. Niet afhankelijk van de waan van de dag, stand van de beurs of tussentijdse financiële rapportages. Onze focus ligt bij het succesvol uitvoeren van opdrachten op een kwalitatieve en duurzame wijze.

Integer en discreet

Bridgewell is integer en discreet. Onze werkwijze is geregistreerd en goedgekeurd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Wij conformeren ons aan de Sollicitatiecode van het NVP en voldoen aan de AVG/GDPR richtlijnen.

Track record

Sinds de start in 2006 heeft Bridgewell meer dan 850 succesvolle bemiddelingen gerealiseerd. Door MT/Sprout sinds 2016 jaarlijks uitgeroepen tot een van de beste executive search bureaus van Nederland.

Persoonlijk

Onze consultants streven bij iedere search naar het bieden van toegevoegde waarde en persoonlijke aandacht. Graag delen wij onze langjarige ervaring en ruime markt- en vakkennis met onze klanten en kandidaten. Dit heeft geleid tot onze zeer grote klanttevredenheid.

Relationeel gedreven

Bridgewell is een relationeel en niet transactioneel gedreven organisatie. Wij geloven dat een goed begrip van onze klanten leidt tot de beste resultaten.

Werken bij Bridgewell Executive Search

Om onze verdere groei te faciliteren zijn wij voortdurend in gesprek met mogelijke nieuwe collega's. Een groeiende ambitieuze organisatie volop carrière kansen, trainingen, coaching, humor, teamwork, bovengemiddelde beloningen en nog veel meer.

Graag komen wij in contact met ambitieuze professionals met een sterke persoonlijkheid voor een spreekwoordelijk kopje koffie. Ervaring in search of interim is een pre.

Bekijk de vacatures
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn