+31 (0)20 4421128
Bel

Wat biedt Bridgewell jou?

Om onze verdere groei te faciliteren zijn wij voortdurend in gesprek met mogelijke nieuwe collega's. Hier vertellen we graag iets meer over wat wij jou kunnen bieden:

Voor meer informatie of het spreekwoordelijke kopje koffie verzoeken wij je contact op te nemen met: Paul van Vliet, Managing Partner, op 020-4421128 of paul.vanvliet@bridgewell.nl

Consultant Executive SearchOndernemerschap bij een boutique search & interim organisatie!

Bridgewell | Amsterdam | Euro 45.000 - 100.000 OTE + Auto
Consultant Executive Search

Als Consultant Executive Search heb je een zelfstandige en ondernemende rol waarin je snel een eigen weg moet kunnen vinden. Een ondernemende instelling, snelheid van handelen, gedrevenheid en overtuigingskracht zijn dan ook essentieel om succesvol te worden.

 

Vacature bekijken

Personal AssistantHoud je van een zelfstandige rol binnen een dynamische omgeving?

Bridgewell | Amsterdam | Marktconform
Personal Assistant

Kom je uit (de directe omgeving van) Amsterdam en ben jij die energieke, enthousiaste Personal Assistant (32-40 uur), dan horen we graag van je!

 

Vacature bekijken

Office AssistantEnergiek, accuraat en goed in ontzorgen?

Bridgewell | Amsterdam | Marktconform
Office Assistant

We zoeken een Office Assistente die houdt van aanpakken en daarnaast energiek en accuraat is! Kom je uit (de directe omgeving van) Amsterdam en ben je 32 tot 40 uur beschikbaar dan horen we graag van je.

 

Vacature bekijken

Associate PartnerProfessional met ondernemersambitie

Bridgewell | Amsterdam | Zeer competitief
Associate Partner

Voor onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam komen wij graag in contact met zeer ervaren Recruitment Consultants / Managers met een sterk netwerk. Een "rainmaker", bij wie het leggen en onderhouden van contacten in de genen zit. Karakter en persoonlijkheid in combinatie met jouw professionele kwaliteiten maken jou een genoegen voor onze klanten en kandidaten om herhaaldelijk zaken mee te doen.

 

Vacature bekijken

Terug naar over ons

Volg ons op LinkedIn