Vacatures

€125k+ searches plaatsen wij doorgaans niet online en vervullen we middels ons netwerk en direct search. Vacatures zijn €75k+ en exclusief.

Manager Financial Accounting Sterke leider met diepgaande kennis

Bank
Financial Services
Stock quoted

Als Manager Financial Accounting heb je samen met je team de missie om een onmisbare partner te zijn voor de business. De afdeling is een voorportaal voor business reporting in staat om analytische waarde toe te kunnen voegen aan de rapportage.

 

Regio Utrecht Geplaatst op: 07 januari 2020
Vacature bekijken

Sales & Marketing Director Bouwer en aanjager van organische groei

Business Development
Entrepreneurial
Sales

Onze klant is een internationale en ambitieuze Hi-Tech organisatie uit de omgeving van Amsterdam.
 

Amsterdam area Geplaatst op: 20 december 2019
Vacature bekijken

Manager Finance Verbinder in No Nonsense omgeving

Professional Services
Strong growth

Je bent verantwoordelijk voor de basis van de financiële administratie bij onze klant en draagt zorg voor een juiste, volledige en tijdige administratieve verwerking. Zowel het continueren van de dagelijkse gang van zaken, als het verder professionaliseren van de finance functie behoren tot de verantwoordelijkheid van de Manager Finance. 

 

 

Zuid Holland Geplaatst op: 20 december 2019
Vacature bekijken

Senior Business Controller Uitdagende rol in veranderende omgeving

Business Transformation
Education
Professional Services

Als Senior Business Controller ben je binnen de afdeling Control onder meer verantwoordelijk voor de begroting en rapportages van één of meerder organisatieonderdelen. Als gesprekspartner adviseer je de directeur en het managementteam over een breed scala aan financiële en niet financiële onderwerpen. Je bent dan ook een stevige gesprekspartner en staat sterk in je schoenen. 

Randstad Geplaatst op: 16 december 2019
Vacature bekijken

Manager Assurance & Risk Organisatie in beweging

Business Transformation
Non profit
Risk

Als Manager Assurance & Risk geef je leiding aan de geïntegreerde processen met betrekking tot risicomanagement, audit- en informatie beveiliging. Je bent hierbij hiërarchisch verantwoordelijk voor een team van 16 medewerkers en daarnaast functioneel voor 10 collega's.

 

Midden Nederland Geplaatst op: 09 december 2019
Vacature bekijken

Manager Commercial Controlling Dynamische positie voor ondernemende financial!

FMCG
Supply Chain
Trade

Als Manager Commercial Controlling stuur je een team van 3 controllers aan. Je gaat onder andere aan de slag met inzichtelijke management informatie, dashboards en trend analyses. Je zoekt de business op en biedt ondersteuning bij het uitwerken van commerciële cases.

Noord-Brabant Geplaatst op: 09 december 2019
Vacature bekijken

Manager Accounting Innovatief, High-tech, mondiaal werkveld

Entrepreneurial
Global
Strong growth

Als Manager Accounting geef je leiding aan een team van 15 collega’s. Je streeft naar uitstekende kwaliteit en verdere professionalisering van het reporting proces. Je adviseert in diverse projecten binnen jouw expertisegebied.

 

Zuid-Holland Geplaatst op: 09 december 2019
Vacature bekijken

Partner Executive Search (of Interim) Ideale stap na succesvolle carriere binnen W&S

Business Development
Entrepreneurial

Ben je gepassioneerd door het vak, maar wil je graag meer senior posities in je portefeuille, meer zelfstandigheid en vaste langdurige relaties met je klanten en kandidaten? Mogelijk is dit je volgende stap na een aantoonbaar succesvolle carriere te hebben gehad bij een W&S bureau.
 

Amsterdam Geplaatst op: 28 november 2019
Vacature bekijken

Manager Klant Support Brede management positie bij Klant Support

Insurance
Business Development

De Manager Klant Support is een leider die zichtbaar ruimte en middelen aan de collega's biedt om daadkracht en pro-activiteit te realiseren. Je geeft direct leiding aan drie Teammanagers  en indirect aan een team van 42 fte.
 

Zuid- Nederland Geplaatst op: 22 november 2019
Vacature bekijken

Senior Business Controller Ondernemend en in staat de verbinding te maken

Scale up
Global
Strong growth
Entrepreneurial

Als Senior Business Controller ben je financieel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organsiatie. Je maakt de performance inzichtelijk en bent een sparringpartner op directieniveau. 

 

Randstad Geplaatst op: 21 november 2019
Vacature bekijken

Concern Controller Sparring partner in een ambitieus team

Education
Non profit

Als Concern Controller draag je inhoudelijk bij aan de financiële processen die leiden tot producten als de (meerjaren)begroting, jaarprognose, jaarrekening, jaarverslag en tussentijdse financiële voortgangsrapportages, zowel op maand- als op kwartaalbasis. Tevens ben je gesprekspartner van o.a. de portefeuillehouder Financiën in het College van Bestuur, directeur AIC, manager Accounting & Control en de Risk Manager over een breed scala aan financiële en niet-financiële onderwerpen.

 

Rotterdam Geplaatst op: 20 november 2019
Vacature bekijken

Interim Financials Business Partners

Business Transformation
Entrepreneurial

Ben jij Interim Financial èn Business Partner? Bridgewell is een zelfstandige boutique executive search en interim management organisatie gericht op familiebedrijven, private equity en venture capitalits, groot-MKB, beursgenoteerde multinationals en not-for-profit organisaties.

 

Nederland Geplaatst op: 15 november 2019
Vacature bekijken

Procurement Officer Eager, entrepreneurial professional

Bank
Strong growth

In the role of Procurement Officer you will have a lot of responsibility and flexibility to take on projects to further improve our clients entire Procurement department. You will liaise with many senior stake holders both internally, as well as externally.

 

Randstad Geplaatst op: 05 november 2019
Vacature bekijken

Client Auditor Teamplayer pur sang

Bank
Risk

Als Client Auditor beoordeel en monitor je de risico’s van een groot aantal verschillende assets voor zowel de bestaande klantenportefeuille, als nieuwe prospects. Je verzamelt informatie en gaat vervolgens aan de slag op locatie.  

 

Regio Utrecht Geplaatst op: 10 oktober 2019
Vacature bekijken

Controller Binnen Private Equity

Private Equity
Strong growth

Onze klant biedt een omgeving met veel vrijheid in het vervullen van deze functie. Er is sprake van korte lijnen waardoor snelle beslissingen mogelijk zijn. Tevens zorgt de beperkte omvang van het bedrijf ervoor dat de controller betrokken is bij zaken die buiten de gebruikelijke scope van een controller liggen.

 

Noord Holland Geplaatst op: 30 september 2019
Vacature bekijken
1 2
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn