Deze financiële vacature is onlangs door Bridgewell ingevuld.
Bekijk hier een overzicht van onze actuele financiële vacatures.

Senior Internal Auditor

ReferentieP40801
OrganisatieAEGON Nederland
LocatieDen Haag
Salaris / TariefEuro 60.000 - 75.000

Organisatie

AEGON biedt financiële oplossingen voor ieder moment in het leven. In Nederland zorgen zij er met ruim 3000 mensen voor dat hun klanten zich kunnen concentreren op wat zij het liefste willen. Ze werken in Nederland vanuit Den Haag, Leeuwarden, Nieuwegein en Groningen. AEGON is één van ’s werelds grootste beursgenoteerde verzekeraars.

Binnen AEGON Nederland is een kleine enthousiaste Audit Groep werkzaam met als standplaats Den Haag. De Internal Audit Groep heeft ten doel het geven van aanvullende zekerheid aan de bestuurder en het management van AEGON Nederland N.V. over de effectiviteit en de beheersing van de bedrijfsvoering. Dit gebeurt middels het uitvoeren van audits, het rapporteren en adviseren hierover aan het verantwoordelijke management en het audit comité en het afleggen van verantwoording aan de bestuurder.

Functie

In de functie van Senior Internal Auditor doet u in teamverband onderzoek naar de effectiviteit en efficiency van bedrijfsprocessen, de kwaliteit van de informatievoorziening en de risicobeheersing binnen de Service Centers, Verkoop Organisaties en Ondersteunende Diensten en Staven van AEGON Nederland. U brengt operationele, financiële en ICT aspecten van bedrijfsprocessen met elkaar in verband om aan de behoefte van het management ten aanzien van proces- en risicobeheersing te voldoen. U bent een volwaardig gesprekspartner en adviseur van het management vanwege uw senioriteit en uitgebreide kennis en ervaring.

Profiel

Onze search richt zich op kandidaten met kennis op het gebied van Internal Audit. U heeft een universitaire opleiding afgerond, aangevuld met een vakgerichte postdoctorale opleiding (RO, RE, RA) en tussen de vijf en tien jaar werkervaring, bij voorkeur in de financiële dienstverlening.

Daarnaast zoeken wij iemand met kennis van audit-technieken, ervaring in het beoordelen van en het adviseren over de inrichting van financieel-administratieve processen en kennis op het gebied van financiële dienstverlening door opleiding/ervaring.


Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

Deze vacature is zeer recent ingevuld. Reageren is niet meer mogelijk.

+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn