Deze financiële vacature is onlangs door Bridgewell ingevuld.
Bekijk hier een overzicht van onze actuele financiële vacatures.

Accountant (AA)

ReferentieCAS11280
OrganisatieSCAB Accountants & Adviseurs
LocatieTilburg
Salaris / TariefMarktconform + auto

Organisatie

SCAB is een groeiend en lokaal accountantskantoor in Tilburg. In Nederland is SCAB marktleider, waardoor zij een specialist zijn in de bouwsector, kenmerkend door de complexe cao. SCAB ondersteunt 3600 ondernemers in het MKB met een breed pakket aan professionele diensten (loonadministratie, fiscaal advies, accountancy, automatisering en HRM).

SCAB bestaat uit een hecht en informeel team van in totaal 80 medewerkers. Wegens groei zijn zij op zoek naar een gecertificeerd Accountant AA, die werkzaam zal zijn in de samenstelpraktijk.

Goede arbeidsvoorwaarden met 35 vakantiedagen en mogelijkheid tot parttime werken (32u-40u).
Zicht op arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Functie

Ben je momenteel werkzaam bij een accountantskantoor en word je enthousiast van de samenstel- en/of controlepraktijk, maar ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Bij SCAB krijg jij de mogelijkheid om je binnen een informele en hands-on omgeving je als specialist en adviseur te ontwikkelen.

Je hebt een gevarieerd pakket aan werkzaamheden. Je begeleidt je collega’s bij hun werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor een efficiënte planning van de opdrachten binnen het gestelde budget. Daarnaast signaleer je adviesopdrachten en voert deze opdrachten zelfstandig of in teamverband uit. Je onderhoudt je huidige relatienetwerk en breidt deze zelf uit.

Je bent met je communicatieve vaardigheden in staat om met diverse lagen te schakelen. Het grootste gedeelte van jouw klanten zijn bouwgerelateerd (voornamelijk aannemers).

 

Profiel

  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in de accountancy (samenstel en/of controle);
  • Gecertificeerd AA accountant (of RA met samenstelervaring);
  • Hands-on en een echte teamplayer, je bent in staat om je vaktechnische kennis ook praktisch over te brengen aan de overige teamleden;
  • Communicatief vaardig, zodat je goed kan schakelen met je klanten, voornamelijk actief binnen de bouwsector;
  • Ervaring met Caseware is een pre, maar zeker geen must;
  • Nieuwsgierig, soms wat eigenwijs en prettig in de omgang.

 


Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

Deze vacature is zeer recent ingevuld. Reageren is niet meer mogelijk. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de onderstaande consultant.

Paul van VlietManaging Partner

paul.vanvliet@bridgewell.nl
+31 (0)20 442 112 8

volg ons op linkedinReferentie: CAS11280
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn