Bridgewell practices

Het team van Bridgewell heeft in haar langjarige bestaan een bewezen uitgebreide en zeer succesvolle staat van dienst opgebouwd. In 2016 en 2017 heeft dit ons een plek bij de beste executive search bureaus van Nederland opgeleverd in het MT1000 onderzoek van Management Team.

Een bewezen succesvolle staat van dienst

Board

"Senior professionals, board en management"

Ondanks het feit dat de meeste organisaties druk zijn met automatisering, robotisering en data analytics, blijft het juiste leiderschap voor iedere organisatie cruciaal.

Dagelijks zijn wij in contact met bestuurders en commissarissen, maar vooral ook investeren wij veel tijd in het vinden van de "young angry men and women", de leiders van morgen. Onze zeer ervaren Partners en Consultants nemen graag de tijd met haar klanten mee te denken over de juiste en duurzamen invulling van management en board posities.

Open sollicitatiePermanent en Interim

Finance

"Vooruit kijken"

De focus van Finance verschuift bij steeds meer organisaties naar vooruit kijken in plaats van met name vastleggen.

Moderne finance organisaties leggen de nadruk op de toegevoegde waarde van finance, kijken vooruit, voorspellen en anticiperen. Ze zijn communicatiever, maken meer deel uit van de organisatie. Niet langer meer een “business partner”, maar de business zelf!

Open sollicitatiePermanent en Interim
Bridgewell is een erkend marktleider in haar expertisegebieden. Het is onze stellige overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is bij uitstek deze specialist.

Data analytics

"De kern van informatievoorziening"

Data analyse vormt de kern van alle informatievoorziening van een organisatie. Daarmee vloeien de verschillende onderdelen van een organisatie ook steeds vaker in elkaar over, met data als verbindende factor. Steeds meer groeien de cfo en cio organisatie naar elkaar toe. Herhaaldelijk heeft ons team haar meerwaarde bewezen bij het opzetten of verbeteren van data analysis binnen organisaties.

"Bridgewell is erkend marktleider in haar expertgebieden. Het is onze stellige overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is bij uitstek deze specialist.

Open sollicitatiePermanent en Interim
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn