Bridgewell practices

Bridgewell is een boutique search en interim organisatie. Opgericht in 2005 en in 2016 en 2017 door Management Team uitgeroepen tot de top in executive search in Nederland.

Wij helpen onze klanten bij het aantrekken van professionals en executives in de practices Finance en Information Technology.

Een bewezen succesvolle staat van dienst

Finance

"Vooruit kijken"

De focus van Finance verschuift bij steeds meer organisaties naar vooruit kijken in plaats van met name vastleggen.

Moderne finance organisaties leggen de nadruk op de toegevoegde waarde van finance, kijken vooruit, analyseren, voorspellen en anticiperen. Ze zijn communicatiever, maken meer deel uit van de organisatie. Niet langer meer een "business partner", maar de business zelf!

Open sollicitatiePermanent en Interim

Information Technology

"De kern van informatievoorziening"

Information Technology transformeert organisaties ingrijpend. Het is een van de meest dynamische industrieën met een enorme impact op business modellen, klantbeleving en arbeidsmarkt

Herhaaldelijk heeft ons team haar meerwaarde bewezen bij het opzetten of verbeteren van de bezetting van Information Technology binnen organisaties. Vaak ook juist projectmatig en in situaties van Change en Business Transformation.

Open sollicitatiePermanent en Interim
Bridgewell is een erkend marktleider in haar expertisegebieden. Het is onze stellige overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is bij uitstek deze specialist.
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn