Bridgewell practices

Bridgewell is een boutique search en interim organisatie. Opgericht in 2005 en in 2016 en 2017 door Management Team uitgeroepen tot de top in executive search in Nederland.

Wij helpen onze klanten bij het aantrekken van professionals en executives in de practices Board & Management, Finance, Information Technology en Human Resources.

Een bewezen succesvolle staat van dienst

Board & Management

"Senior professionals, board en management"

Ondanks het feit dat de meeste organisaties druk zijn met automatisering, robotisering en data analytics, blijft het juiste leiderschap voor iedere organisatie cruciaal.

Dagelijks zijn wij in contact met bestuurders en commissarissen, maar vooral ook investeren wij veel tijd in het vinden van de "young angry men and women", de leiders van morgen. Ons zeer ervaren team Partners en Consultants neemt graag de tijd met haar klanten mee te denken over de juiste en duurzame invulling van Management en Directie posities.

Open sollicitatiePermanent en Interim

Finance

"Vooruit kijken"

De focus van Finance verschuift bij steeds meer organisaties naar vooruit kijken in plaats van met name vastleggen.

Moderne finance organisaties leggen de nadruk op de toegevoegde waarde van finance, kijken vooruit, analyseren, voorspellen en anticiperen. Ze zijn communicatiever, maken meer deel uit van de organisatie. Niet langer meer een "business partner", maar de business zelf!

Open sollicitatiePermanent en Interim

Information Technology

"De kern van informatie voorziening"

Information Technology transformeert organisaties ingrijpend. Het is een van de meest dynamische industrieën met een enorme impact op business modellen, klantbeleving en arbeidsmarkt.
 

Herhaaldelijk heeft ons team haar meerwaarde bewezen bij het opzetten of verbeteren van de bezetting van Information Technology binnen organisaties. Vaak ook juist projectmatig en in situaties van Change en Business Transformation.

Open sollicitatiePermanent en Interim

Human Resources

De waarde van een goede Human Resource afdeling kan niet worden overschat. De kwaliteit van de meeste organisaties tegenwoordig wordt met name bepaald door de kwaliteit van de mensen welke zij aan zich weet te binden, ontwikkelen en te behouden.

Onze Human Resources Consultants leveren Human Resource Managers en Directieleden, interim en permanent. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Ons team is hecht en werkt veel samen, deelt kennis en nieuwe ideeën. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten.

Open sollicitatiePermanent en Interim
Bridgewell is een erkend marktleider in haar expertisegebieden. Het is onze stellige overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is bij uitstek deze specialist.
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn