+31 (0)20 4421128
Bel

Specialist

Bridgewell is een erkend marktleider in haar expertisegebieden. Het is onze stellige overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is bij uitstek deze specialist.

Zelfstandig

Bridgewell is een zelfstandige, niet-beursgenoteerde organisatie. We zijn niet afhankelijke van de waan van de dag, stand van de beurs of tussentijdse financiële rapportages. Onze focus ligt bij het succesvol uitvoeren van opdrachten op een kwalitatieve en duurzame wijze.

Integer en discreet

Bridgewell is integer en discreet. Onze werkwijze is geregistreerd en goedgekeurd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Wij conformeren ons aan de Sollicitatiecode zoals beschreven door het NVP.

12-jarige succesvolle staat van dienst

In ons ruim 12-jarige bestaan heeft Bridgewell een aantoonbaar zeer succesvolle staat van dienst. Wij hebben meer dan 700 succesvolle bemiddelingen tot stand gebracht. In 2016 en 2017 zijn wij verkozen tot een van de beste executive search bureaus in het MT100 onderzoek van Management Team.

Kwaliteit Consultants

Uiteraard is de klant koning, maar wij nemen geen blad voor de mond en zullen, waar dit naar onze mening tot een beter eindresultaat leidt, niet schuwen onze zeer ruime ervaring met onze klanten te delen.

Relationeel gedreven

Bridgewell is een relationeel en niet transactioneel gerichte organisatie. Wij geloven dat een goed begrip van onze klanten leidt tot de beste resultaten.

Terug naar over ons

Volg ons op LinkedIn