+31 (0)20 4421128
Bel

Kandidaten aan het woord

Bridgewell heeft mij fantastisch geholpen met de overstap naar een ander bedrijf en betere functie. Niet alleen werd er tijdens het intake gesprek goed gekeken naar mijn achtergrond, ambities, persoonlijkheid en de beschikbare vacatures in hun portfolio, maar ook de begeleiding was uitmuntend te noemen. Nu ben ik tamelijk veeleisend als het gaat om informatievoorziening, service en snelheid van handelen en op al deze gebieden heb ik nog geen recruiter gevonden die het beter deed. Grote klasse en een aanrader voor elke financial die toe is aan een volgende carrièrestap!

Controller, Roche

Bridgewell heeft mij succesvol ondersteund in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Het contact was persoonlijk, erg netjes en met net even wat extra's door me steeds goed te informeren bij nieuwe ontwikkelingen en door even te bellen na de sollicitatiegesprekken. Ze hebben veel aandacht besteed aan het maken van een goede match tussen persoon en bedrijfscultuur. Een goede organisatie, met een gedegen aanpak en zeer betrokken medewerkers!

Risk Control Officer, G-Star

Bridgewell heeft mij tijdens sollicitatietraject professioneel begeleid. Er was aandacht voor voorbereiding voorafgaande de gesprekken, maar ook na de gesprekken. Bridgewell heeft een vrij gevarieerd portfolio en derhalve is het wel belangrijk om goed met ze te bespreken wat wel en niet bij je past. Ze staan open voor om hier duidelijke afspraken over te maken.

Internal Control Manager, International FMCG Organisation

My view on recruiters is that they promise you the world, while their hands are often empty. The consultant at Bridgewell I had an interview with did not promise me a single thing besides having a nice meeting to get to know each other. Subsequently she offered me the best match I was ever given for a salaried position. The reason why I strongly recommend Bridgewell is not just because they got me a great position with a perfect fit. This could have been mere chance. It is for their professional and personal sharp insights. Consultants at Bridgewell possess a thorough understanding of the fields of Internal Audit and Risk Management and the specific role they play within a given organisation. At the same time they apprehend almost intuitively the individual and interpersonal dynamics behind jobs. In my view this is why they get the perfect fits and how they differ from many other recruiters.

Senior Auditor, MN

In het traject op zoek naar mijn volgende baan, heeft Bridgewell mij ondersteund. En daar ben ik blij om. Want meer dan om alleen het plaatsen van kandidaten, ging het er de consultant om de juiste opdracht bij de juiste kandidaat te vinden. Hoewel het soms wellicht makkelijker geweest zou zijn om voor een snelle plaatsing te kiezen, hield de consultant altijd het belang van de klant in het oog. Dat streven, gecombineerd met het enthousiasme en het feit dat de consultant in staat is de wensen en behoeftes van zowel de kandidaat als de opdrachtgever boven tafel te krijgen, zorgde ervoor dat ik in aanraking kwam met posities binnen interessante (multinational) bedrijven, die goed aansloten met mijn ambities.

Senior Financial Analyst, HP

I approached Bridgewell following a reference from a colleague, who was very satisfied with their service. Through Bridgewell, I applied for a Senior IT auditor position with ING and the process was fast and seamless. My Bridgewell Associate Partner was involved with dedication in every step of the process. I would definitely recommend approaching them to anyone looking for good opportunities in the financial industry.

Senior IT Auditor, ING

Qua timing belde Bridgewell precies op het juiste moment. Alhoewel ik de uitdaging in het werken in de Accountancy nog steeds erg interessant vind, had ik het gevoel dat ik beter bij een andere bedrijfscultuur zou passen. Vanuit het prettige, constructieve interview met een van de consultants van Bridgewell bleek dat de werkwijze en cultuur van BDO goed bij mij zou passen. Bridgewell heeft me geholpen in de voorbereiding van de gesprekken en door hun hulp heb ik echt het gevoel "thuis gekomen te zijn.

Manager Audit & Assurance BDO

Dankzij de oplettendheid en de goede ondersteuning van Bridgewell, heb ik een hele interessante, langdurige opdracht binnen weten te halen bij een complexe organisatie met veel verandering.

Senior Auditor, Nationale Politie

Terug naar over ons

Volg ons op LinkedIn