Next Board

21 november 2019

Next Board

Next Board is onze doelgroep van toekomstige Board leden in het segment Euro 75.000 - 125.000, give or take. Wij spotten deze talenten rond het moment dat ze zo'n zeven jaar ervaring hebben, en volgen hun progressie en ontwikkeling gedurende het verloop van hun carrière.

Bridgewell werkt vrijwel alleen maar voor people centric organisaties en mensen. Deze onderkennen het belang van de juiste mensen op bedrijfskritische posities en geven prioriteit aan de juiste invulling hiervan. Vaak adviseren wij dan de ondernemer, private equity partner, CEO, HR Directeur, CFO of andere business leader hoe de juiste kandidaat te vinden en aan boord te krijgen. Meestal betreft het dan een cruciale positie in de directie of het MT. Naast deze opdrachten op Board (C-level) niveau, investeren wij veel tijd in het identificeren van de Board leden van morgen.

Academische prestaties, persoonseigenschappen, kwaliteit en reputatie 

Wij beoordelen Next Board kandidaten aan de hand van verschillende criteria, een methodiek die we met onze langjarige internationale ervaring continue hebben verbeterd en getoetst. Wij kijken hierbij onder andere naar academische prestaties, persoonseigenschappen, kwaliteit en reputatie van de verschillende werkgevers, opgedane ervaring, carrière progressie, huidige ambities, persoonlijke omstandigheden, referenties, maar bijvoorbeeld ook naar de juistheid van het CV.

Tijdens persoonlijke gesprekken met Next Board kandidaten proberen wij hen zoveel mogelijk toegevoegde waarde te bieden in de vorm van carrière advies om de uitgesproken ambities te realiseren. Zo besteden we bijvoorbeeld aandacht aan mogelijk ervaring die nog ontbreekt, zijn we realistisch over salarisverwachtingen en delen we kennis over de markt.

+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn