De veranderende finance functie

13 september 2017

De veranderende finance functie

Digitalisering is in de huidige tijd niet meer weg te denken en zal organisaties en businessmodellen steeds ingrijpender veranderen en in een steeds hoger tempo. Organisaties die digitalisering in hun organisatie doorvoeren zullen de toon zetten op het gebied flexibiliteit, klantvriendelijkheid en impact.

De digitalisering heeft ook een grote invloed op de arbeidsmarkt die wij bedienen. Traditionele rollen verdwijnen en er ontstaan nieuwe. Maar ook wordt van veel rollen een andere invulling gevraagd. Wij werken met top executives en professionals om organisaties zo goed mogelijk te helpen bij de realisering van hun digitale en organisatorische transformaties. 

Finance als discipline is ook ingrijpend aan het veranderen en aan het digitaliseren, en zal waarschijnlijk nog veel meer veranderen. Waar de Finance functie in het verleden registratief was, we vandaag de dag real time informatie willen hebben is dat om te overleven en succesvol te zijn niet meer voldoende. In elke branche staan de verdien modellen onder druk en ervaren organisaties de druk om daarop in te spelen. Hoe gaat de Finance functie hiermee om? Het gaat niet alleen om de data die je hebt, maar vooral ook wat je ermee doet. Hoe laat je non-financiële data en financiële dat op elkaar aansluiten en wat voor voorspellende waarde hebben deze. 

De finance executives en professionals van nu hebben niet alleen meer een gedegen finance achtergrond, maar staan midden in de organisatie, communiceren uitstekend en zijn de drijvende kracht achter data-analyse en daarmee het innovatieve vermogen van een organisatie.

Paul van Vliet                                                                                                                                               

 

+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn