Consequent in de top

06 maart 2023

Consequent in de top

Bridgewell is over 2020, net als in de afgelopen 6 jaar, uitgeroepen tot een van de beste executive search bureaus van Nederland in het MT1000 onderzoek naar de beste dienstverleners van Nederland door MT/Sprout (voorheen Management Team). Over 2020 zijn wij uitgeroepen tot de 3e beste executive search organisatie.

Finance specialist

Nadat Bridgewell in 2016 op plaats 10 de hoogste nieuwe binnenkomer was, zijn wij sindsdien in de overall ranking van alle executive search bureau's in Nederland een stabiele vaste plek bij de beste 7 bureaus van Nederland. Tevens zijn wij hiermee consequent de hoogst genoteerd finance specialist. Bijzonder trots zijn we met name op het feit dat Bridgewell zo consequent hoog blijft scoren bij een zeer veeleisende doelgroep in tijdens van schaarste op de (executive) arbeidsmarkt.

Het MT1000 onderzoek betreft een enquete onder lezen van MT/Sprout en is de resultante van een aantal kwalitatieve criteria en marktaandeel. Bridgewell heeft volgens het onderzoek een marktaandeel van 6% van de totale search markt. Uiteraard zijn wij bijzonder trots op deze prestatie en de opgaande lijn hierin. Wij danken iedereen voor de samenwerking en kijken uit naar 2022!

+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn