Open inschrijving

Stuur ons een open inschrijving voor een permanente of interim positie

Open inschrijving

Executive search en interim boutique

Bridgewell is een executive search en interim boutique, specialist in Board, Finance, Digital & Data, Business Development en Human Resources.

Door MT Magazine meermaals uitgeroepen tot de top in executive search.

Ons Team Referenties

Bridgewell referenties

Univé
Managing Partner, Newport Capital

Wij werken graag samen met het team van Bridgewell. Zij zijn al vele jaren een “vriend van Newport” en wij werken daarom al jarenlang professioneel en goed samen. Regelmatig weten ze ons aangenaam te verrassen en komen snel tot goede resultaten.

Managing Partner, Newport Capital
Global Finance Director, Royal Swinkels Family Brewers

Alweer jaren werken wij samen met Bridgewell. Inmiddels hebben zij vele finance bemiddelingen bij Swinkels Family Brewers gerealiseerd, interim en permanent. In Nederland, maar ook in het buitenland. Iedere keer weer valt hun persoonlijke werkwijze en grote kennis van zaken op. Hierdoor zijn zij altijd oprecht een adviseur. Niet druk een bemiddeling erdoor te drukken, maar altijd oprecht op zoek de best mogelijke kandidaat voor ons te vinden en aan boord te krijgen.

Global Finance Director, Royal Swinkels Family Brewers
TU Delft
EVbox
Global HR Director, Kiwa

De samenwerking met Bridgewell gaat ver terug. De persoonlijke en no-nonsense aanpak van Bridgewell heeft geresulteerd in een langdurige succesvolle samenwerking. Wat iedere keer weer opvalt is dat ze een stevig klankbord zijn. Ook met ons kritisch kijkend naar de kandidaten en hun fit met onze organisatie.

Global HR Director, Kiwa
Zivver
Stage Entertainment
Hunkemöller
Red Bull
Peijnenburg
EST-Floattech
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn