Senior Controller (Big4 exit) Ideale stap na de Big4 met veel doorgroei perspectief

Referentie: 11843Noord-BrabantEuro 65.000 - 80.000 + Bonus

Organisatie

Onze opdrachtgever is wererldwijd actief en is een zeer gerenomeerde organisatie binnen de fmcg en al sinds vele generaties succesvol en groeiend.

Functie

In de rol van Senior Controller Consolidation & Reporting overzie je de cijfers van de gehele internationale groep  met ruim 30 entiteiten. Samen met het Accounting & Consolidation team zorg je voor de consolidatie van deze cijfers en weet je deze op heldere wijze te rapporteren. Hierbij hanteer je de in- en externe verslaggevingsregels op de juiste manier.

Als Senior Controller Consolidation & Reporting lever je een belangrijke bijdrage aan het opstellen van de periodieke financiële managementrapportages en de jaarrekening. Daarnaast houd je je bezig met uiteenlopende verslaggevingsvraagstukken en zorg je voor de juiste toepassing van het Accounting Manual binnen de gehele groep.

Je draagt bij aan het continu optimaliseren van financiële processen, met name ook in het licht van de gestarte transitie richting SAP S/4 Hana. In de toekomst zal de rapportage steeds meer geautomatiseerd worden.

Het team zal ook de financial shared service processen gaan begeleiden, dus meer focus op processen en standaardisering. Daar horen ook enkele operationele taken bij (coördineren afsluitprocessen voor bepaalde disciplines of entiteiten etc).

Je neemt deel in diverse projecten. Een voorbeeld hiervan is het project werkkapitaal. Daarnaast verricht je als Senior Controller Consolidation & Reporting diverse ad hoc werkzaamheden zoals het opstellen van rapportages.

Profiel

  • Afgeronde (bedrijfs)economische opleiding op academisch niveau, bij voorkeur aangevuld met een RA opleiding.
  • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur met een carrière start bij een een Big four accountantskantoor.
  • Gedegen kennis van financiële boekhouding en rapportage in IFRS en Dutch GAAP.
  • Doener, met beide voeten stevig op de grond.
  • Uitstekende ervaring met processen en proces optimalisatie.
  • Je bent communicatief vaardig (NL en ENG), zelfstandig en bent zeker van je zaak bij het uitwerken, maar ook overbrengen van informatie.

Geplaatst op: 26 november 2020

Contact

Indien u in deze vacature geïnteresseerd bent nodigen wij u uit direct te solliciteren via de knop “Solliciteer” o.v.v. het referentienummer ( 11843 ). Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de onderstaande consultant.

Paul van VlietManaging Partner

volg ons op linkedinReferentie: 11843
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn