+31 (0)20 4421128
Bel

Deze financiële vacature is onlangs door Bridgewell ingevuld.
Bekijk hier een overzicht van onze actuele financiële vacatures.

Treasury Manager

Referentie173503
OrganisatieGrote zakelijke dienstverlener
LocatieMidden van het Land
Salaris / TariefEuro 70.000

Organisatie

Vul hier een omschrijving van het bedrijf in.

Functie

De treasury manager rapporteert  aan de group treasurer. Samen met een collega geeft de treasury manager uitvoering aan de centrale treasury operatie vano nze klant, waarbij de focus ligt op het  steeds verder verbeteren van bestaande structuren en processen.   

Taken en verantwoordelijkheden: 

  • Het uitvoeren van de dagelijkse treasury activiteiten zoals het onderhouden van het Treasury Management Systeem,  het beheer en uitbreiding van cash pools, FX en rentemanagement.
  • Het fungeren als accountmanager van een aantal Businessunits op het gebied van treasury;
  • Het zelfstandig analyseren en uitwerken van investerings- en financieringsstructuren;
  • Bijdragen aan treasury rapportages zowel intern als extern aan banken en credit rating agencies;
  • Het leveren van een bijdrage ter verbetering van de verschillende treasury processen binnen de afdeling en bedrijf breed;

Profiel

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat met een academisch werk- en denkniveau, met ervaring en interesse in financieringsvraagstukken.  Hij/zij heeft een actieve rol gespeeld in een internationaal georiënteerde Treasury omgeving en heeft daar diverse initiatieven genomen. Hij/zij beheerst de Engelse taal in woord en geschrift en  heeft circa 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen bijvoorbeeld de bankenwereld. De ideale kandidaat heeft aantoonbaar sterke affiniteit met tax gerelateerde onderwerpen, met nadruk op begrip van fiscale aspecten van financiering. Daarnaast heeft hij/zij interesse in zaken als creditratings, betaalmarkttransacties, rentebeleid en rapportages van rating agencies.


Contact

Deze vacature is zeer recent ingevuld. Reageren is niet meer mogelijk.

Volg ons op LinkedIn