Deze financiële vacature is onlangs door Bridgewell ingevuld.
Bekijk hier een overzicht van onze actuele financiële vacatures.

Risk Manager

ReferentieSOO11681
OrganisatieZilveren Kruis
LocatieLeusden
Salaris / TariefModerne arbeidsvoorwaarden

Organisatie

Zilveren Kruis is met ruim 3,4 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. 

Functie

Wil jij impact maken? Onder het toeziend oog van maatschappij en toezichthouders, zorg jij dat Zorginkoop haar jaarlijkse taakstelling (> €40 miljard) volledig in control ten uitvoer brengt. Wij zoeken per direct een Risk Manager Zorginkoop van Zilveren Kruis. In deze zeer zelfstandige rol opereer je op het snijvlak van zorginhoudelijke vraagstukken en operationele risicobeheersing. Jij zorgt voor de verbinding tussen beleid en praktijk. Je hebt hierin een voorbeeldrol en weet anderen te inspireren. Je bent een expert die bij uitstek een deskundige is in het vakgebied op tactisch en strategisch niveau. Dit laat je zien door managers van Zorginkoop te adviseren en uit te dagen. Je overstijgt het kennisniveau van je directe omgeving en iedereen klopt bij jou aan. De kennis die je hebt, draag je zelf ook over op anderen.

Profiel

Onze ideale nieuwe collega is een energieke, stressbestendige en resultaatgerichte professional. Je hebt vakkennis en met jouw communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht breng je de wereld van risk en compliance in verbinding met het klantbelang. Je beheerst alle facetten van het vakgebied, doordat je relevante kennis en ervaring hebt opgedaan. Je bent standvastig en hebt overtuigingskracht. Jouw rol hierin is inspirerend, initiërend, adviserend en ook controlerend. Je pakt makkelijk de lead en bent voortvarend in het oppakken van projectleiderschap. Je bent op alle niveaus van de organisatie een gesprekspartner met impact: niet alleen door je uitstekende kennis van zaken maar ook door je (organisatie)sensitiviteit weet je dingen voor elkaar te krijgen. Je wordt gewaardeerd om je creatieve oplossingen, je eerlijke en open houding. Verder heb je:
 

  • een HBO of WO-opleiding afgerond
  • meer dan 3 jaar werkervaring in dit vakgebied
  • de ambitie om het verschil te maken
  • de kracht om te verbinden maar daarbij eigen doelstellingen niet uit het oog te verliezen
  • een “can do” mentaliteit (binnen de marge van onze risk appetite)

 

 

 


Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

Deze vacature is zeer recent ingevuld. Reageren is niet meer mogelijk. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de onderstaande consultant.

Sonja OlthoffPartner

sonja.olthoff@bridgewell.nl
+31 (0)20 442 112 8

volg ons op linkedinReferentie: SOO11681
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn