Programma Controller Met bovengemiddelde ICT affiniteit

Business Transformation
Production
Referentie: 11825BrabantEuro 75.000 - 85.000

Organisatie

Onze klant is een organisatie die midden in de samenleving staat. Zij staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Een maatschappelijke rol die zij ook in tijden van snelle verandering blijft waarmaken. Nu en in de toekomst.

 

Functie

In deze specifieke rol werk je als Programma Controller voor het it-programma. Dit programma behelst de implementatie van SAP4HANA (reeds gerealiseerd), een Enterprise Asset Managementsysteem en Werkmanagement oplossingen voor de primaire processen (beide nog te implementeren). Het programma vervangt veel oude legacy systemen en heeft een zeer grote impact op de gehele organisatie.

Je bent de sparringpartner en het bedrijfseconomisch geweten voor de programma manager. Jij adviseert gevraagd en ongevraagd aan het programma management.

 

Profiel

Gezien de senioriteit van deze functie en onze organisatie, zijn een afgeronde WO-opleiding richting bedrijfskunde of bedrijfseconomie aangevuld met een postdoctorale opleiding RA of RC vereist voor een goede invulling van je functie. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring als Business Controller of Accountant en heb je ervaring met grote complexe ICT programma's/projecten.

Natuurlijk is persoonlijkheid onmisbaar. Onze klant is op zoek naar een echte Business Controller die de business weet te challengen én de brug weet te bouwen tussen Business en Financiën. Je communiceert op verschillende niveaus en met verschillende personen. 

Geplaatst op: 01 juli 2020

Contact

Indien u in deze vacature geïnteresseerd bent nodigen wij u uit direct te solliciteren via de knop “Solliciteer” o.v.v. het referentienummer ( 11825 ). Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de onderstaande consultant.

Paul van VlietManaging Partner

volg ons op linkedinReferentie: 11825
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn