Recruitment Consultant Finance

ReferentieMHS/11549
OrganisatieBridgewell
LocatieAmsterdam
Salaris / TariefUitstekende voorwaarden + Bonus + Auto

Organisatie

Bridgewell is een boutique search en interim organisatie en marktleider in Finance, Data Analytics en Board. Opgericht in 2005 en in 2016 en 2017 door Management Team uitgeroepen tot een van de beste search bureaus van Nederland met de hoogste notering voor o.a. Klantvriendelijkheid.

Door onze klanten en kandidaten worden wij gewaardeerd om onze persoonlijke aanpak, resultaatgerichtheid en dienstverlenende mentaliteit.

Wij vinden het belangrijk om kennis, ervaring en netwerk met elkaar te delen. Training-on-the-job en continue persoonlijke en professionele groei zijn belangrijke onderdelen van de cultuur van Bridgewell. We werken altijd nauw samen en humor is daarbij een belangrijke verbindende factor. Bereikte successen worden samen gevierd, soms ook in het buitenland.

We zijn trots op onze grote hoeveelheid leuke en loyale klanten, we werken voor de meest interessante organisaties, meestal op exclusieve basis.

Functie

Ervaring als recruiter is niet nodig. Dit gaan we je leren middels ons Bridgewell trainingsprogramma en door training-on-the-job. Ook verwachten we niet dat je al een relevant netwerk hebt, dat hebben wij. Wat wij wel graag zien is dat je al eerder in je leven (zakelijk en/of prive) "iets" hebt gepresteerd, dit kan heel breed zijn. Wij geloven dat als je tegen de tijd dat je bij ons aan tafel zit nog niet eerder op enig gebied mooie prestaties hebt geleverd het mogelijk bij ons ook niet gaat gebeuren.

Als Recruitment Consultant bij Bridgewell krijg je de volledige verantwoordelijkheid voor de dienstverlening aan je klanten. Niet beperkt door geografische grenzen, taal of markt. Je krijgt dus al snel grote verantwoordelijkheden en een interessant netwerk.

Hoewel wij het beroep van Recruitment Consultant zien als een commerciële positie, zijn kpi’s bij ons geen wekelijks gespreksonderwerp. Wij richten ons op lange termijn relaties, zowel met onze klanten als met onze kandidaten. Repeat business is hierbij voor ons erg belangrijk. Dit volgt uit je werk goed doen en doen wat je belooft.

Alles wat wij doen is mensenwerk. Een meer dan gemiddeld ontwikkelde mensenkennis is dan ook onmisbaar voor succes. Jouw stevige persoonlijkheid maken jou een genoegen om zaken mee te doen. Regelmatig ben je buiten de deur voor afspraken bij (potentiele) klanten en kandidaten.

Wat ga je doen?

 • Actief ontwikkelen eigen netwerk aan klanten en kandidaten
 • Plannen, coördineren en uitvoeren van opdrachten
 • Acquireren van eigen opdrachten
 • Regelmatige client-meetings bij klanten op kantoor
 • Interviewen, beoordelen en introduceren van kandidaten bij opdrachtgevers
 • Fungeren als sparringpartner voor klanten en kandidaten
 • Opdrachtgevers adviseren omtrent meest wenselijke en succesvolle search-strategie op maat

Profiel

 • Succesvol afgeronde HBO/WO-opleiding, b.v. Economie, Hogere Hotelschool of Recht
 • 1 tot 4 jaar werkervaring bij een professionele (internationale) organisatie
 • Actie- en resultaatgericht, pro-actief, assertief, energiek en servicegericht
 • Geen 9-to-5 mentaliteit
 • Communicatieve over-achiever in het Nederlands, Engels een pre
 • Humor, flair en goed time-management
 • Consultative seller; overtuigen op basis van kennis en inhoud, geen agressieve verkoop, wel overtuigingskracht en doorzettingsvermogen
 • Authentieke en enthousiaste teamplayer die energie uitstraalt en brengt!

Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

Indien u in deze vacature geïnteresseerd bent nodigen wij u uit direct te solliciteren via de knop “Solliciteer” o.v.v. het referentienummer ( MHS/11549 ). Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de onderstaande consultant.

Annabel BoersResearch Associate

annabel.boers@bridgewell.nl
+31 (0)20 442 112 8

volg ons op linkedinReferentie: MHS/11549
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn