Internal Control Manager

Internal Control Manager
Den HaagEuro 70.000 - 75.000 plus bonusReferentie: 1191922 april 2022

Organisatie

Onze klant behoort tot de wereldwijde top op het gebied van testen, inspectie en certificering. Deze middelgrote organisatie in handen van een gerennomeerde participatie maatschappij groeit hard door zowel autonome groei als ook acquisities.

Functie

Als internal Controls Manager, ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een internal control framework inclusief het plannen en, in samenwerking met anderen, doen van steekproeven. Dit alles in samenwerking met de Internal Control en Internal Audit functie binnen de holding. Naast het opzetten van een internal control framework lever je een bijdrage aan de integratie van nieuwe bedrijven binnen de groep.

Onze klant is een groeiende onderneming, zowel organisch als door acquisitie. De integratie van nieuwe onderneming binnen de groep is een belangrijk onderdeel in deze functie. De rol Internal Controls Manager is een nieuwe rol binnen de finance organisatie, waardoor je de gelegenheid hebt om jouw eigen rol vorm te geven, uiteraard binnen de kaders die door de holding worden meegegeven.

Profiel

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van Internal Control of (internal) Audit;
  • Ervaring Binnen een Big Four kantoor is een pre;
  • Bij voorkeur een masters degree in Accounting;
  • Goed begrip van Corporate Governance standaarden, riskmanagement en interne beheersing. Bekend met COSO-methodologie;
  • Goede kennis van ERP system functionaliteit. Vermogen om internal control gerichte system walkthroughs te documenteren;
  • Kennis van en ervaring met documentatiesystemen voor Internal Control;
  • Het vermogen om Internal Control standaarden toe te passen en audit observaties te relateren aan financiële resultaten;
  • Ervaring met revenue en cost recognition bij bedrijven in de service industry / uren gedreven business is een pré;
  • Vloeiend in Engels, zowel in woord als geschrift.  

Contact

Indien u in deze vacature geïnteresseerd bent nodigen wij u uit direct te solliciteren via de knop “Solliciteer” o.v.v. het referentienummer ( 11919 ). Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de onderstaande consultant.

Paul van VlietManaging Partner

volg ons op linkedinReferentie: 11919
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn