+31 (0)20 4421128
Bel

Deze interim vacature is onlangs door Bridgewell ingevuld.
Bekijk hier een overzicht van onze actuele interim vacatures.

Interim Senior Regulatory Reporting Specialist

ReferentieSOO11100
OrganisatieConfidential
LocatieAmsterdam
Duur6 maanden

Organisatie

Klantgerichte, internationale en dynamische bank die volop in beweging is.

Het team levert externe rapportages ten behoeve van De Nederlandsche Bank en of de Europese Centrale Bank zoals COREP, FINREP, Liquidity, Large Exposures, Socio / Bedrijfs economische rapportages, Basel I & III etc, inclusief rapporten waarin ontwikkelingen inzichtelijk worden gemaakt en tegelicht. Deze rapportages worden, naast andere interne rapportages, tevens intern verspreid ten behoeve van de Raad van Bestuur en de managementteams van de businesslines die deze informatie gebruiken voor de sturing van de organisatie en de verbetering van de datakwaliteit.

Functie

Als Interim Senior Regulatory Reporting Specialist ben je verantwoordelijk voor de financiële informatie omtrent de Basel cijfers. Deze zijn toegewezen aan reporting entiteiten, segmenten en worden ook gebruikt bij de samenstelling van de externe rapportages ten behoeve van de toezichthouders.

In deze uitdagende rol:

  • Werk je met circa 150 reporting entiteiten
  • Lever je een totale geconsolideerde balans oplopend tot EUR 400 miljard
  • Draag je zorg voor een set aan reporting activiteiten, binnen je eigen werkgebied, die bijdragen aan de totstandkoming van een aantal producten. De verschillende rapportages dienen te worden voorzien van adequate analyses en commentaar.

De afdeling DNB / ECB Reporting bevindt zich binnen Accounting & Consolidatie welke deel uitmaakt van Finance. Deze interim positie ligt binnen het Solvency Reporting team.

 

 

Profiel

Voor deze opdracht zoeken wij kandidaten die ruime (interim) ervaring hebben binnen reporting. Competenties die nodig zijn voor deze rol zijn besluitvaardigheid, samenwerkingsgerichtheid, organisatiesensitivieit en doorzettingsvermogen. 

  • Uiteraard heb je specialistische kennis van Basel (COREP) en kun je een link leggen tussen accounting principes en de consequenties voor de Basel rapportage van de bank
  • Daarnaast heb je kennis van IFRS, financial en regulatory accounting

 


Contact

Deze vacature is zeer recent ingevuld. Reageren is niet meer mogelijk. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de onderstaande consultant.

Sonja OlthoffManager

sonja.olthoff@bridgewell.nl
+31 (0)20 442 112 8

volg ons op linkedinReferentie: SOO11100
Volg ons op LinkedIn