Deze interim vacature is onlangs door Bridgewell ingevuld.
Bekijk hier een overzicht van onze actuele interim vacatures.

Change Manager a.i.

ReferentieMHS11642
OrganisatieConfidentieel
LocatieNoord Holland
Duur3 maanden
Salaris / TariefEuro 85,00 - 100,00

Organisatie

Confidentieel, not for profit organisatie.

Functie

Manager die meerdere teams succesvol door veranderingen kan leiden en tegelijkertijd op bestuurlijk niveau zijn of haar mannetje/vrouwtje staat. Een spin in het web. Een manager die vanwege zijn/haar ervaringen met verandermanagement binnen complexe organisaties een aanvulling is op ons huidige concernmanagementteam. Een manager die als verbinder een voorbeeldfunctie vervult voor de afdeling.
Je geeft leiding aan een aantal teammanagers en indirect aan ongeveer 100 fte. De afdeling bestaat uit professionals die enerzijds adviseren en anderzijds beleidsmakers zijn.

Je faciliteert, geeft richting aan en stuurt de teammanagers en medewerkers optimaal om resultaten te boeken in de dagelijkse bestuurlijke dynamiek.

Je zorgt voor de juiste prioriteiten en vertaling van bestuurlijke ambities en managementbesluiten naar uitvoering en stuurt een aantal afdelingsbrede processen aan. De afdelingsmanager initieert en regisseert complexe programma’s en projecten en staat voor het resultaat.

Van de Change Manager wordt veel ervaring en talent verwacht. De veranderende verwachtingen vragen om een andere aanpak. Je bent hier uitstekend van op de hoogte en weet dit te vertalen naar beleidsadviezen binnen én buiten de organisatie. Je bent een echte verbinder die zich makkelijk beweegt tussen bestuur, directie en overige in- en externe stakeholders. Tegelijkertijd breng je integraliteit in processen/beleid, met een evenwichtige inbreng van de verschillende belangen en disciplines en agendeert en formuleert adviezen aan directie en college. Je bent een positief ingestelde, resultaatgerichte manager met kennis op het gebied van programmamanagement en beleidsontwikkeling. Je hebt met name affiniteit met de ontwikkelingen op het ruimtelijk-economische en sociale domein.

Profiel

  • Minimaal een met succes afgeronde academische opleiding
  • Uitgebreide management ervaring in zowel direct als indirect leidinggeven
  • Not for profit ervaring
  • Bestuurlijke en politieke sensitiviteit

Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

Deze vacature is zeer recent ingevuld. Reageren is niet meer mogelijk. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de onderstaande consultant.

Michiel SintnicolaasManaging Partner

michiel.sintnicolaas@bridgewell.nl
+31 (0)20 442 112 8

volg ons op linkedinReferentie: MHS11642
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn