Adviseur MKB

ReferentieSOO11722
OrganisatieKoninklijke NBA
LocatieAmsterdam (werkzaamheden zijn locatie-onafhankelijk uit te voeren)
Salaris / TariefEuro 70.000 - 100.000 + uitstekende secundaire voorwaarden

Organisatie

De Koninklijke NBA is de beroepsorganisatie van alle ruim 20.000 accountants in Nederland. Met haar unieke speelveld biedt de NBA een zeer interessante en inhoudelijke uitdaging waarin je op hoog niveau in contact bent met stakeholders.

 

Functie

Als adviseur mkb-accountancy heb je als aandachtsgebieden de samenstel- en gemengde praktijk in het mkb en jaarverslaggeving. Op deze terreinen organiseer je debatbijeenkomsten, formuleer en presenteer je NBA-standpunten en schrijf je mee aan publicaties.

Ook breng je projecten van de NBA-commissie MKB tot een goed resultaat. Dat vereist overleg namens de NBA met andere beroeps- en brancheorganisaties, toezichthouders en ministeries.

Tot slot ben je samen met je collega's het aanspreekpunt voor vaktechnische vragen van onze leden. Zowel telefonisch als digitaal fungeer je als klankbord en volwaardig sparringpartner.

Met jouw resultaatgerichte aanpak en servicegerichtheid bedien je de commissies en streef jij naar een samenwerking waarin sprake is van een gelijkwaardige relatie. Door jouw enthousiasme en  uitstekende skills om kennis te presenteren maak je verbinding. Met een gezonde dosis lef daag jij jezelf en je collega’s uit net die ene stap extra te zetten.

 

Profiel

  • Afgeronde AA/RA-opleiding;
  • 2-3 jaar ervaring als eindverantwoordelijk mkb-accountant;
  • Enkele jaren ervaring in een adviesrol is een pré;
  • Aantoonbare schriftelijke en communicatieve uitdrukkingsvaardigheden;
  • Interesse in jaarverslaggeving (BW2, titel 9) en in de ontwikkeling van het accountantsberoep;
  • Een initiatiefnemer die houdt van een resultaatgerichte aanpak;
  • Een 'verbinder' met projectmatige werkervaring;
  • Affiniteit met digitale ontwikkelingen;
  • Servicegericht, resultaatgericht, flexibel, zelfsturend;
  • Interesse in ondernemings- en failissementsrecht is een pré.

De NBA biedt de kandidaat de mogelijkheid door te groeien naar de rol van Senior Adviseur. Er is een uitstekend pakket aan moderne arbeidsvoorwaarden van toepassing. De NBA hanteert een 38-urige werkweek waarin deels thuis gewerkt kan worden.


Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

Indien u in deze vacature geïnteresseerd bent nodigen wij u uit direct te solliciteren via de knop “Solliciteer” o.v.v. het referentienummer ( SOO11722 ). Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de onderstaande consultant.

Sonja OlthoffPartner

sonja.olthoff@bridgewell.nl
+31 (0)20 442 112 8

volg ons op linkedinReferentie: SOO11722
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn