Referenties

Sinds onze oprichting in 2006 hebben we meer dan 850 succesvolle bemiddelingen gerealiseerd, interim en vast. Hieronder een overzicht van recente kenmerkende bemiddelingen.

Een bewezen succesvolle staat van dienst

Bridgewell referenties

Univé
Managing Partner, Newport Capital

Wij werken graag samen met het team van Bridgewell. Zij zijn al vele jaren een “vriend van Newport” en wij werken daarom al jarenlang professioneel en goed samen. Regelmatig weten ze ons aangenaam te verrassen en komen snel tot goede resultaten.

Managing Partner, Newport Capital
Global Finance Director, Royal Swinkels Family Brewers

Alweer jaren werken wij samen met Bridgewell. Inmiddels hebben zij vele finance bemiddelingen bij Swinkels Family Brewers gerealiseerd, interim en permanent. In Nederland, maar ook in het buitenland. Iedere keer weer valt hun persoonlijke werkwijze en grote kennis van zaken op. Hierdoor zijn zij altijd oprecht een adviseur. Niet druk een bemiddeling erdoor te drukken, maar altijd oprecht op zoek de best mogelijke kandidaat voor ons te vinden en aan boord te krijgen.

Global Finance Director, Royal Swinkels Family Brewers
TU Delft
EVbox
Global HR Director, Kiwa

De samenwerking met Bridgewell gaat ver terug. De persoonlijke en no-nonsense aanpak van Bridgewell heeft geresulteerd in een langdurige succesvolle samenwerking. Wat iedere keer weer opvalt is dat ze een stevig klankbord zijn. Ook met ons kritisch kijkend naar de kandidaten en hun fit met onze organisatie.

Global HR Director, Kiwa
Zivver
Stage Entertainment
Hunkemöller
Red Bull
Peijnenburg
EST-Floattech
Bridgewell is een erkend marktleider in haar expertisegebieden. Het is onze stellige overtuiging dat het vinden van executives en professionals een specialist vereist. Bridgewell is bij uitstek deze specialist.
+31 (0)20 4421128
Stuur uw vraag
Volg Bridgewell op LinkedIn