+31 (0)20 4421128
Bel

Klanten aan het woord

Bridgewell heeft mij succesvol ondersteund in meerdere recruitment trajecten. De kracht van Bridgewell is enerzijds het invoelen met de cultuur van het bedrijf en anderzijds het scherpstellen met de opdrachtgever van het profiel van de kandidaat. Daarbij stond steeds het resultaat van de opdracht, binnen de gestelde financiële grenzen, voorop en had ik gedurende het gehele traject het gevoel met een partner aan te tafel te zitten. Bridgewell heeft als geen ander het vermogen om in te spelen op de grillen van de Multinational.

General Manager, Bosch B.V.

Bridgewell is een verfrissend bedrijf met een zeer goed oog voor hetgeen een klant werkelijk nodig heeft en dat erin slaagt daar ook daadwerkelijk invulling aan te geven.

Global MD Finance, Philips International

Bridgewell werkt snel en is efficiënt. Als betrouwbaar bureau heeft Bridgewell voor ons verschillende financiële functies ingevuld. De aanpak is gedegen. Na een goed gezamenlijk begrip van de vacature heeft de shortlist steeds de kandidaten opgeleverd die bij ons pasten en dat ook altijd binnen de afgesproken termijn.

HRM Director EMEA, Hunter Douglas

At very short notice Bridgewell found us the Senior Financial Accountant we needed to take our Shared Service Center solution forward. As always I was impressed by Bridgewell's ability to quickly understand the type of leader we needed for the specific situation, and then reach out to their network and find a particular skill set on a tight deadline.

Finance Director, TomTom

Bridgewell helped us in recruiting and selecting a Financial Director to join our executive team in The Netherlands. I would gladly do business with them again. Bridgewell listened carefully, understood the phases the organization was going to enter in combination with the requirements needed for this role. Therefore Bridgewell has been able to find, assess and present us candidates, in such a way, that they made it difficult for us when making a selection. I particularly appreciated the way they kept in direct contact with all the stakeholders during the process. They did what was promised.

European HR Director, United Technologies Corporation

Bridgewell is onderscheidend in haar persoonlijke, overtuigende en geloofwaardige manier van samenwerken. Kritisch en eerlijk. Het woord 'opportunistisch komt niet voor in hun vocabulaire, wat resulteert in een constructief en kwalitatief searchproces. Consultants hebben passie voor hun vak en zijn oprecht en intrinsiek geïnteresseerd in wat kandidaten beweegt en wat de klant zoekt. Voor onze Internal Audit afdeling een uitstekende partnership!

Corporate Human Resources, Ahold

Bridgewell kenmerkt zich door een positieve en betrokken houding. Persoonlijk contact en het onderhouden van de relaties is iets waar ze veel aandacht aan besteden en waar ze zich positief in onderscheiden. Daarnaast zijn ze bij onze search opdrachten altijd goed in staat gebleken om de kern van de functie te achterhalen, waardoor ze succesvol zijn bij het vinden van een match tussen werkgever en werkzoekende. Gedurende het proces houden ze goed vinger aan de pols en zorgen aan beiden kanten (werkgever en werkzoekende) voor optimale begeleiding. Kortom, een betrouwbare partner in business.

HR Manager, Zwitserleven

We have worked with Bridgewell in attracting both interim and permanent candidates at a senior level within our finance department. What has been most impressive is their professionalism, integrity, flexibility and determination to achieve the right results - the right way. I have found them to have excellent networking skills and a superb range of contacts in their specialist finance discipline, coupled with the credibility, confidentiality and sensitivity to handle the most senior of roles.

HR Director, Booking.com

Bridgewell is very professional and refreshing. Their customer focus and professional approach make them better than most other firms. I rate them very high and I like working with them very much.

Finance Director, Nutricia

Mijn ervaringen met Bridgewell zijn duidelijk positief. Nadat een lange zoektocht voor goed personeel bij de gevestigde namen niets opgeleverd had, stuitte ik per toeval op het (toen nog) relatief onbekende Bridgewell. Ik ben zeer tevreden met de snelheid waarmee ik geholpen ben en de kwaliteit van de geïntroduceerde kandidaten. Bridgewell is een prettige organisatie om mee te werken, je hebt echt het gevoel dat er iets gebeurt voor je. Ondanks moeilijke marktomstandigheden, is er zowel een interim als uiteindelijk een vaste kracht gevonden. Ik zal bridgewell zeker aanraden bij collegae.

Hoofd controlling, Robeco Groep N.V.

Bridgewell gaat door, daar waar anderen loslaten

Directeur Corporate Audit, Nederlandse Spoorwegen

Bridgewell is succesvol in het mij ondersteunen om talenten om mij heen te verzamelen. Het is een cliché maar ik kan alleen succesvol zijn wanneer ik succesvolle mensen om mij heen heb, die mij helpen om mijn doelen te realiseren. Bridgewell begrijpt dat en richt ook het proces van werving zodanig in. Juist aan het begin wordt veel tijd besteed met mij als opdrachtgever, om te borgen dat er daarna een efficiënt proces kan plaatsvinden met een goed resultaat. Ik waardeer daarom dat zij bij de start goed willen begrijpen wat ik nodig heb, waar ik aanvulling van competenties nodig heb, hoe sfeer in team/bedrijf is, etc. Ze laten zich niet afschepen met vaagheden of algemeenheden waardoor zij mij daarna niet succesvol kunnen bedienen. Maar ook tijdens het proces zijn zij actief om het proces goed te laten verlopen, als opdrachtgever kun je dan ook gechallenged worden op hoe je eigen organisatie functioneert in dit cruciale proces (reageren we op tijd en adequaat, moeten we bijsturen in requirements, etc). Daarna wordt selectief een aantal kandidaten naar voren gebracht, waaruit ik altijd een goede keuze heb kunnen maken.

CFO, MN

Bridgewell was voor mij een nog onbekende partij. Door hun (pro)actieve aanwezigheid in de markt hebben ze mij benaderd en na korte doorlooptijd geplaatst als directeur Financiën & Studentregistratie bij Hogeschool Rotterdam. Dit heeft tot vervolgopdrachten geleid ter werving van een Manager Control Publiek en een Manager Service Center Finance. De profielen voor deze beide posities verschillen in hoge mate en de vacatures hebben we, dankzij een actieve rol van Bridgewell, goed kunnen bemensen. Mijn management team is door deze efficiënte aanpak weer terug in evenwicht.

Directeur Financiën & Studentregistratie, Hogeschool Rotterdam

Bridgewell has shown to be very effective in finding a specialized, high level R&D controller for an interim assignment at Crucell. The approach was focussed on understanding our real needs and I was impressed by the speed as well as the quality of the candidates that we received.

Group Director Business Control and Planning, Crucell

Terug naar over ons

Volg ons op LinkedIn