+31 (0)20 4421128
Bel

Het belang van onze klanten is leidend in alles wat wij doen

Ons eigen succes volgt uit het succes dat wij bereiken voor onze klanten.

Wij behandelen klanten en kandidaten gelijk

Ook al zijn het onze klanten die onze rekeningen betalen, behandelen wij onze kandidaten zoals wij onze klanten behandelen. Veel kandidaten zijn onze klanten van de toekomst.

Integriteit staat voorop bij alles wat wij doen

Wij ontvangen dagelijks vertrouwelijke informatie van onze vele relaties. Zij moeten erop kunnen vertrouwen dat wij hier uiterst discreet mee omgaan. Zonder dit vertrouwen hebben wij geen bestaansrecht.

Groei van ons netwerk

Onze beroepsgroep is een zeer competitief en relationeel gedreven. Wij zoeken dagelijks proactief verdere groei, zowel kwantitatief als ook kwalitatief, van ons relatienetwerk op.

Wij werken hard

De intrinsieke motivatie en toewijding van onze mensen om verwachtingen van klanten te overtreffen is groter dan bij meeste andere organisaties. Wij geloven dat dit een zeer belangrijke factor is die aan ons succes bijdraagt.

We werken slim

Wij maken intensief gebruik van en zijn altijd op zoek naar de nieuwste IT ontwikkelingen. Dit maakt ons efficient en data gedreven. Zo kunnen onze consultants optimaal hun tijd besteden aan dat waar ze het beste in zijn, het onderhouden en uitbreiden van hun persoonlijke relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Onze mensen en reputatie zijn onze belangrijkste asset

In een dienstverlenende beroep als de onze is onze uitstekende reputatie cruciaal voor ons succes. Wij zijn toegewijd ons te allen tijde te houden aan de regels, wetten en ethische normen die op ons van toepassing zijn.

Bridgewell opereert als een team

De synergie van samenwerkende individuele talenten zorgt voor betere team resultaten dan die welke individuen alleen zouden kunnen bereiken. Persoonlijke belangen dienen derhalve te allen tijde congruent te zijn aan belangen van Bridgewell.

Wij bieden bovengemiddelde carrière- en groeikansen aan onze mensen

Persoonlijke en professionele groei van onze mensen is cruciaal voor het succes van de gehele organisatie. Managers worden niet alleen op resultaten van hun team beoordeeld, maar ook op de wijze waarop zij hun teamleden laten groeien en carrièrekansen te bieden.

Terug naar over ons

Volg ons op LinkedIn