This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Sr Operational Auditor Talent Pool

ReferenceJEB10940
OrganisationVertrouwelijk
LocationRandstad
Salary / RateGoede arbeidsvoorwaarden

Organisation

Informele, gedreven organisatie onder meer actief in de logistiek en retail

Assignment

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een gedreven Senior Operational Auditor en daarnaast een Operational Auditor. In deze rol wordt veel vrijheid en zelfstandigheid geboden, aangezien de teams vooral op output aangestuurd worden. Je werkt veel samen met jonge, hoogopgeleide collega's die veelal RA-, RE- of RO-gecertificeerd zijn.
 
In overleg met directie en de bedrijfsonderdelen voer je operational audits uit. Je bent verantwoordelijk voor het
bepalen van de aanpak van operational audits en sparringpartner voor de interne klanten. Als operational auditor geef je zekerheid over de beheersing van processen, identificeer je risico's en adviseer je het management
over verbeterpunten.
 
Door de brede auditscope is je werk zeer afwisselend en krijg je een goed overzicht van de organisatie en kun je je profileren richting Senior Management en de Directie.

 

Profile

Voor een succesvolle invulling van deze functie:

  • Beschik je overacademisch werk- en denkniveau en ben je bij voorkeur RO- of RA-gecertificeerd
  • Heb je minimaal 3-8 jaar (3-5 jaar voor de Operational Auditor en 6-8 jaar voor de Senior Operational Auditor) relevante audit ervaring, bij voorkeur bij een Big Four of Internal Audit afdeling
  • Heb je affiniteit met Operational Auditing, alhoewel jouw ervaring primair op het gebied van Financial Auditing ligt
  • Beschik je over de volgende eigenschappen: je bent communicatief sterk, beschikt over flair en overtuigingskracht, een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit en bent klangericht . Met je scherpe analytische vaaridgheden en helikopter view ben je in staat om een toekomstgerichte visie neer te zetten rondom audits.
  • Verder is belangrijk dat je niet de “Specialist” (Belbin teamrol) bij uitstek bent, maar naar een breder gevormde persoonlijkheid. De audit afdeling wordt binnen deze organisatie als een “talent pool” gezien. Het is de bedoeling dat auditors 3-4 jaar actief blijven binnen Corporate Audit om vervolgens door te groeien naar een zwaardere functie elders binnen de organisatie. 

Career Auditors worden nadrukkelijk verzocht niet te reageren op deze positie. Heb je interesse en voldoe je aan de vereisten, dan ontvangen we je CV en motivatiebrief graag via apply@bridgewell.nl.


Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore.

+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn