This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Senior Medewerker Business Assurance & Control

ReferenceP179739
OrganisationFinanciele instelling
LocationZuid Holland
Salary / RateEuro 80.000

Organisation

Onze opdrachtgever faciliteert aansprekende organisaties op het gebied van pensioenuitvoering, bestuur ondersteuning en vermogensbeheer. De bijna 1.000 medewerkers verzorgen de pensioenadministratie van ruim 1,8 miljoen Nederlanders; de klanten van onze opdrachtgevers. Bovendien beheert onze opdrachtgever een vermogen van circa 70 miljard euro. Steeds meer organisaties kiezen voor haar dienstverlening vanwege haar betrokkenheid, integriteit en focus op innovatie. Onze opdrachtgever stelt zich op als een partner van haar opdrachtgevers. Die gedachte is niet alleen vertaald naar een integraal dienstenpakket, maar ook naar keuzevrijheid en heldere communicatie. Onze opdrachtgever is een bedrijf in beweging.

Assignment

Binnen het Bedrijfsbureau Pensioenen & Verzekeringen wordt ingezet op best-in-class interne beheersingsmaatregelen. Als Senior Medewerker Business Assurance & Control sta je mede aan de basis van de nieuwe blauwdruk, inclusief de onderliggende strategie. Je analyseert de huidige beheersingsmaatregelen en formuleert een intelligente en samenhangende monitoring strategie. Je stroomlijnt de ERM en ISAE3402 testwerkzaamheden, coacht en faciliteert de Medewerker Business Assurance & Control en stuurt op constante optimalisatie. Uiteraard stem je de testactiviteiten zorgvuldig af met Finance, de accountant en de in- en externe auditors, zodat iedereen exact weet wat er speelt. Je hebt belangrijke rapporterende verantwoordelijkheden, reviewt de kwartaalanalyses en biedt proactieve ondersteuning op het gebied van de administratieve organisatie. Bovendien benut je jouw kennis om te adviseren over AO/IC vraagstukken en stem je jouw bevindingen af met de externe accountant.

Aantrekkelijk: als Senior Medewerker Business Assurance & Control sta je aan de basis van een nieuwe monitoring strategie, van initiële blauwdruk tot implementatie, optimalisatie en verankering. Dat betekent dat je niet alleen je strategische en analytische kwaliteiten kunt benutten, maar ook een belangrijke rol hebt als ‘vertaler’ richting de business; je kennis van pensioen- en verzekeringsadministraties komt dus uitstekend van pas.

 

Profile

• Je hebt een afgeronde RA opleiding
• Je hebt ervaring met pensioen en/of verzekeringsadministraties
• ervaring hebt met het implementeren van risicomanagement en/of het aansturen van verandertrajecten, is een duidelijk pre.
• In eerdere functies binnen een vergelijkbare setting heb je royale ervaring opgedaan met financial en operational auditing. SOX/SAS70/ISAE3402 en COSO hebben geen geheimen voor je.

 


Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore.

+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn