This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Senior Actuarieel Specialist Productontwikkeling

ReferenceP40155
OrganisationSNS Reaal
LocationUtrecht
Salary / RateEuro 70.000 - 75.000

Organisation

SNS Reaal

SNS REAAL is een innovatieve Nederlandse dienstverlener op het gebied van verzekeren en bankieren. Het balanstotaal van SNS REAAL bedraagt meer dan € 103 miljard en ruim 8000 medewerkers. De organisatie werkt met efficiënt ingerichte werkprocessen en kosten- en risicobeheersing.

Signalen uit de markt worden snel opgepikt en adequaat vertaald naar klantvriendelijke producten en oplossingen. SNS REAAL wil haar productaanbod verdiepen en verbeteren, bijvoorbeeld door differentiatie in productgroepen aan te brengen zodat klanten meer grip krijgen op hun financiële toekomst door relevante producten en diensten.

Integer betekent in de praktijk dat medewerkers van SNS REAAL goed zijn opgeleid om op de juiste wijze invulling te geven aan de zorgplicht voor de klant. Maar het betekent ook dat SNS REAAL integer wil omgaan met alle interne en externe relaties, van de naaste collega tot een zakenpartner. Ook voor producten is integriteit belangrijk. Deze moeten voldoen aan eisen van zorgvuldigheid en relevantie voor de klant.

Van oudsher hecht SNS REAAL veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waaruit dat blijkt? Uit het ontwikkelen van duurzame producten op het gebied van sparen, beleggen en verzekeren. Ook verricht SNS REAAL gespecialiseerde maatschappelijke beleggingsresearch. Met het SNS REAAL Fonds maakt SNS REAAL maatschappelijke betrokkenheid concreet: door financiële ondersteuning te bieden aan projecten van algemeen maatschappelijk belang.

REAAL Verzekeringen (onderdeel van SNS REAAL) is verreweg de meest realistische verzekeraar van Nederland. En dat is prettig. Het betekent bijvoorbeeld dat we duidelijk zijn. Eerlijk. Toegankelijk. En transparant. Maar ook dat we realistische producten aanbieden. Ruim 1900 medewerkers, verdeeld over onze vestigingen in Utrecht, Alkmaar, Zoetermeer, Assen en Rotterdam, vormen samen REAAL Verzekeringen. We zoeken collegas die, net als wij, realist zijn.

Assignment

De kerntaken van REAAL Actuariaat liggen op het gebied van actuariële waardering en risicomanagement. Actuariaat rapporteert en adviseert daarover aan directie en management van REAAL. Enkele aspecten daarvan zijn: winstgevendheid van nieuwe en bestaande levenproducten, ratio's en IBNR voorzieningen van schade- en AOV-producten, tarifering van nieuwe producten en aanpassing van bestaande producten, winstbronnen analyses en solvabiliteit. Bij nieuwe ontwikkelingen in de verzekeringsindustrie heeft Actuariaat een belangrijke bijdrage in het onderzoeken, adviseren en implementeren van deze ontwikkelingen. De modellen die leiden tot vaststelling van voorzieningen, tarifering en winstgevendheidanalyses, worden door of onder verantwoordelijkheid van het Actuariaat ontwikkeld. Het Actuariaat bestaat uit vier teams. Samenwerking binnen de teams en tussen de teams staat hoog in het vaandel.

 

Profile

Profiel

  • (Bijna) afgeronde studie Actuarieel Analist / Actuaris
  • Ervaring in Leven Actuariaat
  • Werkt doel- en resultaatgericht
  • Neemt initiatieven is besluitvaardig
  • Klant- en servicegerichte instelling
  • Beschikking over goede adviesvaardigheden
  • In staat zelfstandig en planmatig te werken
  • In staat onder druk te presteren: kunnen omgaan met deadlines

 

 


Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore.

+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn