+31 (0)20 4421128

This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Medior / Senior IT Auditor

ReferenceJEB10996
OrganisationVertrouwelijk
LocationRegio Utrecht
Salary / RateEuro 50.000 - 75.000

Organisation

Binnen deze organisatie staan een goede balans tussen mens- en resultaatgerichtheid (resultatent zijn belangrijk, maar de mens wordt niet vergeten), collegialiteit (samen successen behalen, geen ellebogenwerk) en de ontwikkeling van medewerkers (er zijn veel mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei) hoog in het vaandel.

Assignment

Als IT Auditor ben je onderdeel van een enthousiast, collegiaal, gedreven en hoogopgeleid team. De meeste van jouw collega's zijn RE-, RA- of RO-gecertificeerd. Je vervult een brede, afwisselende rol waarbij je de directie van de organisatie ondersteunt en faciliteert om na te gaan of de bedrijfsdoelstellingen op de juiste wijze behaald worden, identificeert risico's en acteert als sparringpartner voor de business.

Je blijft scherp, doordat je verschillende bedrijfstypologieën en ICT omgevingen tegen komt. In overleg met de directie en de business voer je IT Audits uit. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de aanpak van de Audits en je bent klankbord voor interne klanten. Als Senior IT auditor onderzoek je hoe de organisatie omgaat met ICT in de breedste zin van het woord en adviseer je het management over verbeterpunten.

Profile

Om succesvol te kunnen zijn in deze uitdagende positie:

  • Is je persoonlijkheid het allerbelangrijkst. Jij beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden, organisatiesensitiviteit en overtuigingskracht, bent analytisch sterk en bent in staat weerstand te overwinnen.
  • Heb je een Master opleiding, bijvoorbeeld in informatiekunde, afgerond
  • Ben je RE-gecertificeerd of in een vergevorderd stadium om deze studie te behalen
  • Heb je een aantal jaren werkervaring opgedaan bij een Big Four
  • Beschik je over kennis van en ervaring met onder meer IT Governance, project management,  quality assurance
  • Heb je ontwikkelingen op het gebied van ICT, IT Security en IT Audit bijgehouden

Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore.

Follow us on LinkedIn