This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Hoofd Financieel Service Centrum

ReferenceP222214
OrganisationDiakonessenhuis
LocationRegio Utrecht
Salary / RateEuro 65.000 - 70.000

Organisation

Het Diakonessenhuis is een vooruitstrevend algemeen ziekenhuis en het oudste Diakonessenhuis van Nederland. Verpleegkundigen, artsen en andere medewerkers zetten zich al 167 jaar in om de beste zorg dichtbij te leveren. Kwalitatief hoogwaardige en veilige medische en verpleegkundige zorg staan in het Diakonessenhuis voorop. Maar ook zorgzaamheid. Want we willen dat iedereen zich welkom en prettig voelt in ons huis en net dat beetje extra ervaart. 

Met 170 medisch specialisten biedt het Diakonessenhuis kwalitatief hoogwaardige zorg op de locaties Utrecht, Zeist en Doorn. Het ziekenhuis ontvangt hiervoor regelmatig erkenningen van onafhankelijke instanties. Daar zijn wij als ambitieuze zorgorganisatie trots op. In 2009 ontving het Diakonessenhuis de NIAZ accreditatie. Voor diverse specialismen wordt een deel van de opleiding tot medisch specialist verzorgd. Daarnaast bestaat er een affiliatieovereenkomst met de Universiteit Utrecht voor de opleiding  van medische studenten.

Hoofd Financieel Service Centrum 

De Concerndienst is verantwoordelijk voor het ondersteunen van het primaire proces ten behoeve van het besturen van de organisatie op strategisch, tactisch en operationeel gebied. Dit wordt onder andere gerealiseerd door het genereren en het tijdig verstrekken van betrouwbare en heldere stuur- en verantwoordingsinformatie. De concerndienst zit midden in een veranderingsproces om zich te ontwikkelen naar een professionele, deskundige dienst die proactief adviseert en de decentrale sturing in huis optimaal faciliteert.

De Concerndienst bestaat uit de afdelingen Zorginformatie, Business Control en het Financieel Service Centrum. Voor deze laatste afdeling zijn wij op zoek naar een Hoofd Financieel Service Centrum die rapporteert aan de Directeur Concerndienst.

Assignment

Taken en verantwoordelijkheden
Het Hoofd Financieel Service Centrum (FSC) geeft leiding aan de administratieve afdelingen van de Concerndienst (Personeel & Salarisadministratie, Financieel Economische Zaken en Zorgadministratie) en draagt zorg voor de integrale samenhang en tijdige en juiste vastlegging en verwerking van informatie.   
Managen van de teams (35 FTE’s)

 • Zorgdragen voor procesoptimalisatie
 • Verantwoordelijk voor de volledige en correcte financiële rapportages en voor de jaarrekening
 • Mede verantwoordelijk voor treasury en fiscaliteit
 • Contacten onderhouden met zowel interne als externe stakeholders
 • Beleidsontwikkeling
 • Projectleider in onder andere automatiseringstrajecten

Wat biedt het Diakonessenhuis 
Een dienstverband voor 36 uur per week. De salariëring vindt plaats conform CAO Ziekenhuizen en is ingeschaald in FWG 65 – 70, afhankelijk van opleiding en ervaring. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Zieken¬huizen, zoals een eindejaarsuitkering van 7,33% en opname in het pensioen¬fonds PFZW. Het Diakonessenhuis kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbinnen bijvoorbeeld een fietsplan en benutten sportfaciliteiten.

Profile

Profiel van de geschikte kandidaat

 • Afgeronde financiële opleiding op HBO / Academisch niveau
 • Kennis van de gezondheidszorg en de administratieve en financiële processen daarbinnen
 • Inspirerend manager met ruime ervaring
 • Sterke persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Kan prioriteiten stellen en is resultaatgericht
 • Overtuigend, integer en doorzettingsvermogen
 • Sterke proces manager

 


Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore.

+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn