+31 (0)20 4421128

This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Financial/Business Analyst

ReferenceDVS11025
OrganisationVertrouwelijk
LocationRoosendaal
Salary / Rate€45.000 + bonus

Organisation

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende logistieke dienstverlener. Zij bieden oplossingen voor bedrijven in de retail sector maar ook voor bedrijven in de industriële sector. De diensten omhelzen een breed scala; van het organiseren van vluchten tot aan het installeren van het product bij de eindgebruiker. Ook biedt de organisatie opslag en distributie. Het bedrijf kent een informele spijkerbroeken cultuur.

Assignment

In het distributiecentrum in Roosendaal worden op 33.000 m2 producten opgeslagen en uitgeleverd. Dit betekent een constante dynamiek in de operationele en financiële stromen. De verantwoordelijke managers zijn in basis zelf verantwoordelijk voor hun operationele, commerciële targets en de financiële administratie. In deze rol ben je dan ook proactief bezig om de financiële en business stromen te monitoren, hiaten te signaleren en de verantwoordelijke managers hierop aan te spreken. 

Als financial/business analyst ben je verantwoordelijk om naast de periodieke analyses ook adhoc analyses te maken. De vele verschillende leveranciers zorgen voor een datadump vanuit hun (financiële) systemen waaruit je, met gebruik van Excel, draaitabellen en analyses gaat maken. Samen met de manager Finance ben je bezig om deze financiële- en business processen te stroomlijnen en de juiste informatie aan het management te leveren. Forcasting en actuals vs budget zijn dus onderdeel van de dagelijkse praktijk.  Het is de bedoeling dat je binnen 3 jaar doorgroeit naar de functie van Finance manager.

Profile

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting Bedrijfseconomie of Bedrijfsadministratie
  • Je bent een zelfstandig werkende professional die stevig in zijn schoenen staat en beschikt overeen proactieve houding
  • Je bent in staat een brug te bouwen tussen operationele en financiële gegevens
  • Het geeft je energie om de administratieve organisatie te verbeteren
  • Je hebt de ambitie om binnen 3 jaar de functie van financieel manager te bekleden
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je werkt graag met Excel en bent vaardig in het maken van spreadsheets en draaitabellen 
  • Je beschikt over eigen vervoer of bent bereid iedere dag 10 minuten te fietsen
  • Affiniteit met logistiek is een pre

Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore.

Follow us on LinkedIn