This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

CEO

ReferenceMHS11696
OrganisationConfidentieel
LocationRandstad
Salary / RateEuro 200.000 +

Organisation

Confidentieel

Assignment

Gegeven de hoge mate van confidentialiteit van deze opdracht geven we graag meer toelichting aan die kandidaten die op basis van hun CV nauw aansluiten bij het door ons gezochte profiel.

De CEO heeft de dagelijkse leiding over de organisatie en is eindverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de organisatie in een zeer competitieve markt. Hij/zij is statutair verantwoordelijk, P&L eindverantwoordelijk en draagt zorg voor het behalen van de doelstellingen en afgeproken resultaten. Is daarnaast het boegbeeld van de organisatie en draagt strategische visie en doelstellingen met overtuiging uit naar de interne organisatie en externe stakeholders.

Profile

Voor onze opdrachtgever komen wij graag in contact met CEO's die indepth ervaring met retail kunnen combineren met ervaring online sales en digital. Bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en communiceert op alle niveau's binnen en buiten de organisatie. Ondernemerschap is een vele malen sterker ontwikkelde eigenschap dan bureaucratische en administratieve vaardigheden. Politieke gochme is ruim voorhanden.

Voor deze uitdagende directie positie zoeken wij een ondernemender met visie, initiatief, zeer sterk en minimaal 10 jaar bewezen succesvolle, leidinggevende ervaring. Geschikte kandidaten zijn gewend om zowel strategische als operationele (eind)verantwoordelijkheid te dragen. Straalt scherpte uit en heeft energie, doorzettingsvermogen en een positieve instelling . Iemand die sturing en duidelijkheid geeft.


Deel deze vacature met jouw netwerk


Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore. If you would like to receive additional information or have any questions, please contact the consultant mentioned below.

Michiel SintnicolaasManaging Partner

michiel.sintnicolaas@bridgewell.nl
+31 (0)20 442 112 8

follow us on linkedinReference: MHS11696
+31 (0)20 4421128
E-mail your question
Follow Bridgewell on LinkedIn