+31 (0)20 4421128

This finance vacancy is already filled by Bridgewell.
Click here here for our actual finance vacancies.

Business Controller

ReferenceDVS11009
OrganisationVertrouwelijk
LocationRegio Rotterdam/Den Haag
Salary / RateEuro 55.000 - 60.000 + bonus

Organisation

De organisatie kenmerkt zich als een informele organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap. De afdeling heeft een prettige sfeer waarbij het klaren van de klus belangrijker is dan de werktijden.

Assignment

Op de afdeling business control ben je de spil tussen de operationele tak en het financiële hart van de organisatie. In deze functie krijg je de mogelijkheid om een betrouwbare en efficiënte rapportagestructuur op te zetten om alle managementinformatie te kunnen verzamelen en te stroomlijnen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de (periodieke) rapportages en gebruikt deze om trends en ontwikkelingen te signaleren.  In overleg met de manager planning & control bepaal je welke benchmarks je gaat maken.

Profile

Een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau in de richting van Bedrijfseconomie. Daarnaast heb je aantoonbare werkervaring op de afdeling business control binnen een organisatie.
Ervaring met MS Office en management informatiesystemen
Kennis van Tableau en/of Twinfield is een pre
Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. 

Je krijgt energie van het analyseren en verkrijgen van relevante management informatie en vindt het prettig om met stakeholders te communiceren en contact te onderhouden.


Contact

This vacancy is already filled by Bridgewell. It is not possible to respond anymore.

Follow us on LinkedIn